ΡεπορτάζΑρχείο

Δημοσιογράφος με κορωνοϊό: Αυτοί οι ντεμέκ αρνητές ψάχνουν ρόλο… Μην τους δίνετε σημασία…

Ντεμέκ (demek)* χαρακτηρίζει τους αρνητές του κορωνοϊού, ο δημοσιογράφος Σπύρος Λάτσας, μέλος της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου και εκδότης της εφημερίδας «Εργασία» στη Δράμα, ο οποίος βρέθηκε θετικός.

Ο Σπύρος Λάτσας ανακάλυψε ότι έχει τον ιό σήμερα, όταν βγήκε θετικό το τεστ που έκανε στην πλατεία της πόλης του, μαζί με άλλους πολίτες. Είναι καλά στην υγεία του και παραμένει σε καραντίνα.

Δήλωσε ο ίδιος για την περιπέτειά του:

«Στο πρώτο κύμα κορωνοϊού τη γλύτωσα…

Στο δεύτερο όμως δώσαμε ραντεβού και συναντηθήκαμε με τον κύριο αυτόν …ευτυχώς όμως με πολύ καλές συνθήκες μέχρι στιγμής… 

Η είδηση έφτασε σε μένα μετά από το rapid test που έκανα στην πλατεία της Δράμας σε χρόνο άμεσο…

Δε χανόμαστε… απλά 14 μέρες θα μείνω μέσα στο σπίτι… αλλά όχι έξω από την είδηση.. Να προσέχετε όλοι εσείς εκεί έξω και να μην ακούτε τους ψεκασμένους. Αυτοί οι ντεμέκ αρνητές ψάχνουν ρόλο… Μην τους δίνετε σημασία…

Συγχαρητήρια για την υποδειγματική τάξη των στελεχών του ΕΟΔΥ και ένα μεγάλο ευχαριστώ στη υπεύθυνη του ΕΟΔΥ Δράμας κ. Ελένη Γαμβρέλη που βοήθησε να γίνει γνωστό σε όλους εμάς μέσα από την επιστημονική διάγνωση… πως περίπου 600 άτομα ελέγχθηκαν και τα 130 από αυτά ήταν θετικά… Εδώ θα είμαστε λοιπόν… σε “ανοικτή” γραμμή».

* Τη λέξη ντεμέκ χρησιμοποιούν οι Βορειελλαδίτες, για να προσδιορίσουν ή να δηλώσουν κάτι προσποιητό, ψεύτικο που παρουσιάζεται ως αληθινό.