ΚοινωνίαΑρχείο

Απίστευτη απάτη στην Πελοπόννησο: «Μάγισσα» με βελόνες και σαπούνια της άρπαξε 20.000 ευρώ

Μία απίστευτη απάτη με εγκέφαλο μία 62χρονη εξιχνιάστηκε στην Πάτρα, με την ασφάλεια να προχωρά στη σύλληψη της γυναίκας, που κατάφερε να αποσπάσει πάνω από 20.000 ευρώ από 55χρονη, αφού πρώτα την έπεισε ότι της έχει κάνει μάγια και ότι θα πεθάνει από αυτά!

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 62χρονη ισχυρίστηκε στο θύμα της ότι της έχουν κάνει μάγια, τα οποία μπορούσε να λύσει έναντι χρημάτων.

Μάλιστα, η 62χρονη, για να πείσει την 55χρονη, της απέστειλε με διαφορετικά στοιχεία, ένα δέμα με σαπούνια και βελόνες, ενώ στη συνέχεια της ανέφερε ότι σε λίγες μέρες θα χάσει την ζωή της από τα μάγια.

Παράλληλα εκμεταλλευόμενη την άσχημη ψυχολογική κατάσταση της 55χρονης, της ζητούσε συνεχώς χρήματα, με αποτέλεσμα να της αποσπάσει περισσότερα από 20.000 ευρώ.

Ωστόσο, κατά την τελευταία συνάντηση των δύο γυναικών, η 62χρονη συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών, οι οποίοι βρήκαν στην κατοχή της το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι της βρέθηκαν 130 ευρώ, μια επαγγελματική κάρτα, ένας σταυρός, δύο αγαλματίδια με αιγυπτιακό και κινέζικο σχέδιο, η Καινή Διαθήκη, το Κοράνι και ένα κινητό τηλέφωνο.