ΨυχαγωγίαΑρχείο

Ορεινή Κορινθία: Τα μοντέλα του GNTM 3 σε μια «φολκλόρ» φωτογράφιση στο χωριό (Videos)

Άφησαν για λίγο την Αθήνα και ταξίδεψαν στην Ορεινή Κορινθία. Οι δέκα συμμετέχοντες του GNTM 3 εμφανίστηκαν τη Δευτέρα στο χωριό Γκούρα όπου συμμετείχαν σε μια ας το πούμε φολκλόρ φωτογράφιση με «Άρωμα Ελλάδας», αν και κάπως επιτηδευμένη. Επίσης τα ρούχα που φορέθηκαν δεν μπορεί να πει κανείς πως ταυτίζονται με την πραγματική λαογραφία του τόπου.

Το χωριό βρίσκεται σε υψόμετρο 945 μέτρων σε μία περιοχή της ορεινής Κορινθίας γεμάτη εκπλήξεις, στους πρόποδες του όρους Κυλλήνη. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι το χωριό ονομάστηκε έτσι από την λέξη «γκούρα» που σημαίνει βραχώδη περιοχή με πολλά νερά.

Νικητές και χαμένοι

Στο μήνυμα που τους άφησε ο Άγγελος Μπράτης, έκανε λόγο για ταξίδι στην αυθεντική Ελλάδα με στόχο την ανάδειξη του παραδοσιακό στοιχείου. Οι συμμετέχοντες του Greek Next Top Model προσπάθησαν αλλά κάποιοι από αυτούς δεν τα πήγαν και τόσο καλά.

Η φωτογράφιση στην Γκούρα Κορινθίας, στο πλαίσιο καρτ ποστάλ με θέμα την «αυθεντική Ελλάδα», αποδείχθηκε δύσκολη υπόθεση για τους δέκα εναπομείναντες παίκτες του δημοφιλούς ριάλιτι μοντέλων του Star.

Ο Σήφης και η Μαρινέλα ξεχώρισαν αλλά την καλύτερη προσπάθεια έκανε ο πρώτος και έτσι αναδείχθηκε νικητής της δοκιμασίας. Στη συνέχεια, ακολούθησαν ο Αιμιλιάνο, ο Παναγιώτης, ο Ανδρέας, η Μαριαγάπη και ο Έντουαρντ.

Ένα βήμα πριν από την αποχώρηση βρέθηκαν η Λία, ο Δημοσθένης και η Ρασέλ. Τελικά, από τον διαγωνισμό μοντέλων αποχώρησε η Ρασέλ.

Μπράτης: Αν ήμουν καθηγητής, θα σας έκοβα όλους

Ο κριτής του παιχνιδιού και σχεδιαστής μόδας, που ήταν παρών στη δοκιμασία, εκνευρίστηκε κατά τη διάρκεια του πλατό, όταν ρωτήθηκε από τον Δημήτρη Σκουλό και τη Βίκυ Καγιά για την απόδοση των παικτών.

Τότε, ο Άγγελος Μπράτης απασφάλισε, λέγοντας πως δεν ήξερε αν έπρεπε να κρίνει τους συμμετέχοντες σαν ηθοποιούς, σαν τραγουδιστές και σαν παρουσιαστές στην τηλεόραση, καθώς ήταν υπερβολικά όσα έκαναν.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, οι παίκτες «έπαιζαν θέατρο για τις κάμερες που ήταν γύρω τους και όχι για τον φωτογράφο».

Σε άλλο σημείο, ο Μπράτης είπε πως αν ήταν καθηγητής, θα τους «έκοβε» όλους.