ΡεπορτάζΑρχείο

Στο Λουτράκι Κορινθίας ζούσε ο 16χρονος συνεργός του στυγερού εγκλήματος της Αγίας Βαρβάρας

Στο Λουτράκι ζούσε, όπως αποκαλύφθηκε, ο 16χρονος συνεργός του 17χρονου Ρουμάνου και της 15χρονης μαθήτριας που προέβησαν στο ειδεχθές έγκλημα της ανθρωποκτονίας της μητέρας της δεύτερης στην Αγία Βαρβάρα. 

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το protothema.gr ο 16χρονος που ζούσε μαζί με τους γονείς του στο Λουτράκι και παραδόθηκε χθες το απόγευμα στο Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου, είναι ένας έφηβος που πήρε και αυτό από νωρίς τον στραβό τον δρόμο. 

Σεσημασμένος για μικροκλοπές, παιδί του περιθωρίου με αποκλίνουσα συμπεριφορά έφθασε για μια χούφτα ευρώ να να βάψει τα χέρια του με αίμα και να πάρει μια ζωή. Στο παρελθόν, μαζί με τον Ρουμάνο είχαν μπλέξει με μικροκλοπές, ναρκωτικά και το μέλλον τους ήταν όπως όλα έδειχναν συνυφασμένο με την παραβατικότητα και τις άγριες καταστάσεις που μόνο σε αδιέξοδο οδηγούν.

Ο 17χρονος Ρουμάνος σύμφωνα με όσα αναφέρονται προσπαθεί να χρεώσει στον 16χρονο το βίαιο μαχαίρωμα της 50χρονης γυναίκας και γι’ αυτό το λόγο οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, αναμένεται να τους εξετάσουν κατ΄αντιπαράσταση, καθώς ο 17χρονος έχει πέσει σε αντιφάσεις και είναι σίγουροι ότι το σκηνικό δεν είναι όπως το περιέγραψε.