ΚοινωνίαΑρχείο

Ναύπλιο: Αυξημένες οι ανάγκες για το συσσίτιο της Ευαγγελίστριας που χρειάζεται συνδρομή

Τη συνδρομή των πολιτών για την απρόσκοπτη λειτουργία του συσσιτίου της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου ζητά με ανακοίνωσή του το διοικητικό συμβούλιο του Συσσιτίου στην οποία αναφέρει τα εξής

«Με την βοήθεια του Θεού,στο Συσσίτιο της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου,με την τήρηση όλων των μέσων προστασίας κατά του κορωνοϊού και εν μέσω της απαγόρευσης κυκλοφορίας, συνεχίζουμε να ήμαστε δίπλα σε ανθρώπους που δεν μπορούν να εξασφαλίσουν ένα πιάτο φαγητό.

Το έργο αυτό, θα ήταν δυσχερές δίχως την πολύτιμη συνδρομή όλων των εθελοντών και δωρητών που το υποστηρίζουν θερμά και συστηματικά προσφέροντας με γενναιοδωρία, ευαισθησία και υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία ωφελούνται οι συμπολίτες μας που στερούνται βασικών αγαθών και δοκιμάζονται ποικιλοτρόπως, ειδικά την πρωτόγνωρη για όλους μας περίοδο που διανύουμε.

Τους ευχαριστούμε ειλικρινά για τη στήριξη τους η οποία είναι διακριτική αλλά τόσο σημαντική.

Παρακαλούμε όσοι μπορούν ακόμη να στηρίξουν με τρόφιμα, λάδι ή με χρήματα την προσπάθειά μας αυτή, ειδικότερα τώρα που οι ανάγκες έχουν αυξηθεί, ώστε κανένας να μην μείνει χωρίς φαγητό .

Αριθμός Λογαριασμού 540-002101206970 της ALPHA τράπεζας ή αριθμός IBAN: GR 37  0140 5400 5400 0210 1206 970 επ’ονόματι «ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ. ΦΙΛΟΠΤΩΧΟ ΤΑΜΕΙΟ».