ΨυχαγωγίαΑρχείο

Μια εικονική βόλτα στο Ναύπλιο του lockdown μετά το σούρουπο (Video)

Εικόνες που δεν θυμίζουν σε τίποτα το Ναύπλιο τα σαββατόβραδα κατέγραψε ο Th3 Μaker με το drone του, την πρώτη ημέρα του lockdown. Η πόλη που άλλες φορές τέτοια μέρα και ώρα έσφυζε από κόσμο, παρουσίαζε μια καταθλιπτική εικόνα η οποία επαναλαμβάνεται τις τελευταίες ημέρες.

Η απειλή του προστίμου ύψους 300 ευρώ και ο φόβος μετάδοσης του κορωνοϊού απέτρεψαν τον κόσμο ακόμα και να κάνει χρήση sms για να βγει.

Παρά την αύξηση του πληθυσμού στην Αργολίδα σε μεγάλο μάλιστα ποσοστό, λόγω της εντυπωσιακής μετακίνησης Αθηναίων που διατηρούν εξοχικές κατοικίες στην περιοχή, ελάχιστοι ήταν αυτοί που επιλέγουν να κινηθούν στην πόλη η οποία είναι έρημη. Οι Αθηναίοι που άφησαν το κλεινόν άστυ κλείστηκαν στα εξοχικά τους.

Από το απόγευμα του Σαββάτου οι δρόμοι είναι άδειοι, ελάχιστοι κάνουν περίπατο με αθλητική ένδυση κυρίως χρησιμοποιώντας τον κωδικό 6 για σωματική άσκηση σε εξωτερικό χώρο ή κίνηση με κατοικίδιο ζώο, ατομικά ή ανά δύο άτομα, τηρώντας στην τελευταία αυτή περίπτωση την αναγκαία απόσταση 1,5 μέτρου.

Απολαύστε μία βραδινή βόλτα στο Ναύπλιο της καραντίνας.