ΚοινωνίαΑρχείο

Ναύπλιο: Δυο τεράστια πανό σε Μπούρτζι και Παλαμήδι για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Σε ένα αστυνομοκρατούμενο Ναύπλιο κάποιοι φέρεται πως κατάφεραν να αναρτήσουν δύο τεράστια πανό σε Μπούρτζι και Παλαμήδι, τα οποία ανέγραφαν «1973 – 2020 Κάτω η Χούντα».

Οι εμπνευστές της συγκεκριμένης ενέργειας, μέσω των δυο εμβληματικών μνημείων της πόλης, περνούν το δικό τους μήνυμα για την επέτειο του Πολυτεχνείου και ενάντια στα πρωτάκουστα αστυνομικά μέτρα, λες και υπήρχε φόβος για επεισόδια σε μια φιλήσυχη πόλη που δεν έχει δώσει τέτοια δείγματα στο παρελθόν.

Όπως αναφέρει ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αργολίδας Δημοσθένης Δρούγκας, σχολιάζοντας την κίνηση αυτή: «Η απάντηση του Ναυπλίου στον αυταρχισμό, στην περιστολή των ελευθεριών, στο γύψο που έβαλαν την χώρα, και επιχειρούν να την ξαναβαλουν. Δύο τεράστια πανό στα σύμβολα της πόλης, στο Παλαμηδι και στο Μπούρτζι. Χίλια μπράβο στα παιδιά που τα εφτιαξαν και τα κρέμασαν».

Οι φωτογραφίες που παραθέτει το Αντιφασιστικό Μέτωπο Αργολίδας είναι χαρακτηριστικές, αν και ελέγχεται η αυθεντικότητά τους.

Κάτω η Χούντα πανό σε Μπούρτζι

 

Κάτω η Χούντα πανό σε Παλαμήδι

 

Δημοσθένης Δρούγκας facebook

 

Αντιφασιστικό Μέτωπο Αργολίδας facebook

 

Την ίδια στιγμή κάποιοι βανδάλισαν το πανό που ήταν αναρτημένο στο πρώτο δημοτικό σχολείο της πόλης για να τιμήσει την επέτειο του Πολυτεχνείου, σκίζοντάς το.

Πανό για την επέτειο του Πολυτεχνείου στο Ναύπλιο

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: