ΚοινωνίαΑρχείο

Αργολίδα: Εκατοντάδες rapid test σε οδηγούς βγήκαν όλα αρνητικά

Κρασ τεστ σε Άργος και Ναύπλιο αυτές τις ημέρες καθώς κλιμάκιο της ΚΟΜΥ Αργολίδας διενήργησε περίπου 220 τεστ ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊού σε διερχόμενους οδηγούς. Χθες έγιναν rapid test στο ΕΠΑΛ Δαλαμανάρας και σήμερα στην Παραλιακή Ναυπλίου – Νέας Κίου, στο ΚΤΕΟ του Υπουργείου Μεταφορών.

Μέχρι στιγμής όλα τα δείγματα που ελήφθησαν βγήκαν όλα αρνητικά στον Covid-19, σημάδι θετικότατο, αλλά όχι για εφησυχασμό.

Όπως σημειώνει ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος που βρέθηκε επί τόπου κατά τη διαδικασία, «ο κορωνοιός δοκιμάζει τις αντοχές μας. Με την ατομική μας ευθύνη πρέπει να προσπαθήσουμε να περιορίσουμε την εξάπλωση του ιού που διασπείρεται με ταχύτατους ρυθμούς».

«Η Αργολίδα κάθε ημέρα που περνά δείχνει να αντιστέκεται στην πανδημία. Δεν αρκούν μόνο οι ευχές να συνεχιστεί το φαινόμενο αλλά πρέπει όλοι με την υπεύθυνη στάση μας να γίνουμε αντάξιοι της κρισιμότητας των καιρών», συνεχίζει ο αντιπεριφερειάρχης.

Τέλος συμβουλεύει όλους να φορούν μάσκες, να κρατούν αποστάσεις και να νοιαζόνται γι’ αυτούς που αγαπαούν.

Την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου η ΚΟΜΥ Αργολίδας θα βρίσκεται στο Κέντρο Υγείας Λυγουριού για τη διενέργεια rapid test σε διερχόμενους οδηγούς, από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 2 το μεσημέρι.

Έλεγχοι για Covid-19 σε οδηγούς στην Αργολίδα

 

Έλεγχοι για Covid-19 σε οδηγούς στην Αργολίδα

 

Τεστ Covid σε οδηγούς στην Αργολίδα

 

Έλεγχοι για Covid-19 σε οδηγούς στην Αργολίδα