Site icon Αρχείο anagnostis.org

Βρώμα, δυσωδία, ακαθαρσίες σε σπίτι – τρώγλη στο Άργος. Έκπληκτοι οι εργαζόμενοι του Δήμου (Pics)

Καθάρισαν σπίτι τρώγλη στο Άργος

Έκπληκτοι με αυτό που αντίκρισαν έμειναν οι εργαζόμενοι του τομέα Καθαριότητας του Δήμου Άργους – Μυκηνών, όταν κλήθηκαν να μεταβούν σε σπίτι – τρώγλη στο Άργος προκειμένου να το καθαρίσουν και να το απολυμάνουν.

Η μονοκατοικία είναι κατοικήσιμη, καθώς σε αυτή διαμένει μόνος του ένας ανήμπορος και ασθενής άνδρας, μέσα σε τραγικές συνθήκες υγιεινής.

Η επέμβαση των εργατών του Δήμου έγινε κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας και εγγράφου από το αστυνομικό τμήμα Άργους, καθώς το σπίτι είχε μετατραπεί σε επικίνδυνη εστία μόλυνσης για ολόκληρη τη γειτονιά.

Η δύσκολη αποστολή που κλήθηκαν να φέρουν εις πέρας οι υπάλληλοι του Δήμου, περιελάμβανε καθαρισμό και απολύμανση με πλήρη μέτρα προφύλαξης.

Επί τόπου βρέθηκε και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δημήτρης Κρίγγος, ο οποίος τόνισε πως εκτός από τη μέριμνα που λαμβάνεται ώστε το σπίτι να καταστεί ανθρωπίνως κατοικήσιμο, θα πρέπει και στο μέλλον να υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις ώστε ο άνθρωπος που μένει σε αυτό να συνεχίσει να διαβιεί σε ένα περιβάλλον καθαρό, χωρίς να ενοχλείται η γειτονιά.

Όπως αναφέρουν περίοικοι, στον χώρο επικρατούσε βρώμα, δυσωδία, ακαθαρσίες, ενώ ο άνθρωπος αυτός φιλοξενούσε στην αυλή του περίπου 40 σκυλιά, χωρίς να είναι σε θέση να τα φροντίσει όπως πρέπει.

Η κατάσταση για τους γείτονες είχε γίνει ανυπόφορη, ενώ ο άνδρας που διαμένει εκεί, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με πρόβλημα υγείας.

Οι εικόνες από το σημείο της επέμβασης είναι χαρακτηριστικές:

 

 

 

 

 

 

 

 

Exit mobile version