ΚοινωνίαΑρχείο

Κορωνοϊός: Σημάδια χαλάρωσης στην Αργολίδα φέρνουν ανησυχία για αύξηση των κρουσμάτων

Με τον φόβο αυξημένων κρουσμάτων κορωνοϊού όσο περνούν οι μέρες και αλλάζει ο καιρός βρίσκεται η Αργολίδα. Παράλληλα η χαλάρωση του κόσμου από τον μικρό αριθμό κρουσμάτων το προηγούμενο διάστημα, αλλά και η έναρξη της συγκομιδής των εσπεριδοειδών κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, για να μην δούμε να αλλάζει θέση ο νομός στην ημερήσια έκθεση του ΕΟΔΥ.

Ιδιαίτερα ο εφησυχασμός από την πλευρά των πολιτών ανησυχεί τους υπευθύνους.

Έχοντας φθάσει αισίως στην τρίτη εβδομάδα του lockdown, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος κάνει παραινέσεις στους πολίτες να τηρούν τα μέτρα όπως πρέπει για να μπορέσουν να κάνουν όλοι υγιείς τις γιορτές με τις οικογένειές τους.

Όπως σχολιάζει ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, «σε κατάσταση lockdown τα κρούσματα θα έπρεπε να είναι 0. Άρα κάτι δεν κάνουμε καλά». Με αγωνία αναμένεται η σημερινή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ.

Αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γ. Μαλτέζος: «Τρίτη εβδομάδα lockdown και ενώ θα έπρεπε τα κρούσματα στην Αργολίδα να έχουν μηδενιστεί, αυξάνονται. Αυτό σημαίνει ότι χαλαρώσαμε και δεν τηρούμε τα μέτρα όπως πρέπει. Είναι κρίμα να μην περάσουμε υγιείς τις γιορτές με τους (στενά) δικούς μας ανθρώπους. Είναι κρίμα τώρα στο τέλος να δούμε πολλά κρούσματα και στην Αργολίδα».

Κορωνοϊός: Σκαρφαλώνει αντί να πέφτει η Δυτική Πελοπόννησος. Αυξημένα κρούσματα στην Αργολίδα