ΚοινωνίαΑρχείο

Νοσοκομείο Κορίνθου: Νοσηλεύονται 18 άτομα θετικά σε κορωνοϊό με ήπια συμπτώματα!

Διαδικτυακή συνέντευξη τύπου έδωσε ο διοικητής του Νοσοκομείου Κορίνθου, Γρηγόρης Καρπούζης, μετά της 1:00 το μεσημέρι σήμερα, Τρίτη 1 Δεκεμβρίου. Ο κ. Καρπούζης που συνομίλησε μέσω Skype με τους δημοσιογράφους, εξήγησε λεπτομερώς την κατάσταση στο Νοσοκομείο Κορίνθου κι έβαλε τέλος στις φήμες και τα αρνητικά σχόλια σχετικά με τη λειτουργία της ΜΕΘ. 

Θυμίζουμε ότι το θέμα της λειτουργίας της ΜΕΘ του Νοσοκομείου Κορίνθου ως ΜΕΘ covid-19 έφερε στην επιφάνεια ο γιατρός και Δ/ντής της Μαιευτικής του Νοσοκομείου Κορίνθου κ. Νίκος Καμπάς. 

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κορίνθου αναφέρθηκε διεξοδικά σε όλες τις ενέργειες που έγιναν για τη μετατροπή της ΜΕΘ σε ΜΕΘ covid-19 και αποκάλυψε ότι εγκαταστάθηκε την προηγούμενη εβδομάδα σύστημα αρνητικής πίεσης, ενώ η κλινική της Μαιευτικής που βρισκόταν ακριβώς δίπλα μεταφέρθηκε σε άλλο σημείο του κτηρίου. 

Αναφερόμενος, τέλος, στα περιστατικά που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο Νοσοκομείο, εξήγησε ότι νοσηλεύονται 18 περιστατικά, εξακριβωμένα θετικά στον κορωνοϊό με ήπια συμπτώματα και άλλα 10 περιστατικά που χαρακτηρίζονται ως “ύποπτα”. Τέλος, η ΜΕΘ φιλοξενεί δύο ασθενείς έναν από το Βόλο κι έναν από το Καρπενήσι.