ΚοινωνίαΑρχείο

Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων: Καταγγέλει ανυπαρξία τεστ, άθλιες συνθήκες και συνωστισμό που προκαλεί ανεξέλεγκτη διασπορά του κορωνοϊού

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει το Δίκτυο Ελευθέρων Φαντάρων “Σπάρτακος”, σε ανακοίνωσή του, μετά το σάλο που ξέσπασε με τα δεκάδες κρούσματα κορωνοϊού στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης της Πολεμικής Αεροπορίας στην Τρίπολη.

Το δίκτυο μιλά για τραγικές ευθύνες του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι: “Τα κρούσματα ήταν ένα (1), έγιναν δύο (2), αυξήθηκαν σε πέντε με επτά (5-7), την Τρίτη 01/12/2020 ήταν 35-40 και σήμερα Τετάρτη 02/12/2020 απογειώθηκαν στα πενήντα (50)!
Τα ίδια έκαναν και στην ΣΜΥ με τα διακόσια Κρούσματα 200….

Δαιμονοποιούν τους σμηνίτες και κανένας Υπουργός, Στρατηγός ή Πτέραρχος Δεν Παραιτείται!

Τι έγραφε χθες (Τρίτη 01/12/2020) το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ;

 35-40 σμηνίτες με κορωνοϊό στην 124 ΠΒΕ της Πολεμικής Αεροπορίας – Με τρεις ανακοινώσεις του το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ περιέγραψε τη διάδοση του κορωνοϊού.

Το ΓΕΑ και το Υπουργείο Άμυνας φέρουν αποκλειστικά την τεράστια ευθύνη για τη διάδοση του κορωνοϊού στην 124 ΠΒΕ, το Κέντρο Εκπαίδευσης της Πολεμικής Αεροπορίας. 

Και φυσικά δεν προχωρούν σε επίσημη ενημέρωση, δεν αναλαμβάνουν καμιά ευθύνη.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες των οργισμένων και ανήσυχων γονιών σήμερα υπάρχουν 40 σμηνίτες που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό! 

Οι σμηνίτες βρίσκονται σε Καραντίνα και αφορούν την Α1. 
Η στρατιωτική και πολιτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων δεν έχουν λάβει κανένα σοβαρό μέτρο. 

Όπως μας καταγγέλλουν οι γονείς δεν γίνονται ΤΕΣΤ, δεν γίνονται Απολυμάνσεις από εξειδικευμένα συνεργεία. 

Το μόνο που κάνουν είναι θερμομετρήσεις. 

Επίσης, ολόκληρη η 124 ΠΒΕ έχει μπει σε Καραντίνα και δεν έγινε η Ορκωμοσία. 
Παρά το γεγονός ότι η εστία του κορωνοϊού έχει εντοπιστεί το ΓΕΑ έβαλε σε καραντίνα ολόκληρη την Πτέρυγα Μάχης, κρατώντας φυλακισμένους τους περισσότερους από 800 σμηνίτες της ΕΣΣΟ Νοεμβρίου. 

Και όμως θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει όλους αυτούς τους κινδύνους. 
Είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ τα Κρούσματα παντού μειώνονται σε μεγάλο βαθμό, στις Ένοπλες Δυνάμεις αυξάνονται και τα κρούσματα αφορούν χιλιάδες μέλη του προσωπικού. 

Οι ευθύνες του Υπουργείου Άμυνας και των Επιτελείων είναι τεράστιες. 
Συνωστισμός αποτέλεσμα της Κατάταξης υπεράνω των 11.000 στρατευμένων που δεν είχαν που να τους βάλουν. 

Διεξαγωγή των αναποτελεσματικών Rapid ΤΕΣΤ με αποτέλεσμα να μην εντοπίζονται στην Κατάταξη οι θετικοί στον κορωνοϊό, να αφήνονται να διασπείρουν τον κορωνοϊό. 
Άθλιες συνθήκες διαβίωσης, ημίμετρα στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού . 
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ απαίτησε να γίνει δεύτερο ΜΟΡΙΑΚΟ ΤΕΣΤ σε όλους τους στρατευμένους για να αντιμετωπιστεί ο κορωνοϊος. 

Δεν μας άκουσαν. 
Δεν έδωσαν τα χρήματα που απαιτούνταν για τα ΤΕΣΤ. Δίνουν βλέπεις ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ευρώ για γαλλικά και αμερικανικά όπλα, για χιλιάδες προσλήψεις Μισθοφόρων Στρατιωτών για να γίνουν αναβαθμισμένη ιμπεριαλιστική δύναμη…., προσλαμβάνουν χιλιάδες Αστυνομικούς και Συνοριοφύλακες!

Συνεχίζουν τα παραμύθια για την «ατομική ευθύνη», στοιβάζουν φαντάρους-σμηνίτες-ναύτες, σε στρατόπεδα θερμοκήπια του κορωνοϊού . 

Και όμως, το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ σε τρεις (3) ανακοινώσεις τους περιέγραψε την εξάπλωση του κορωνοϊού και απαίτησε την λήψη μέτρων.”