ΡεπορτάζΑρχείο

Συμφορά στα Δίδυμα: Νεκρά δύο αδέρφια από φωτιά στο σπίτι τους

Τραγωδία τη νύχτα στα Δίδυμα της Ερμιονίδας. δύο αδέρφια ηλικίας 55 και 58 χρονών αντίστοιχα απεγλωβίστηκαν από την Πυροσβεστική χωρίς τις αισθήσεις τους από το σπίτι τους που καιγόταν.

Η φωτιά ξέσπασε τα μεσάνυχτα προς ξημερώματα Πέμπτης σε μονοκατοικία στα Δίδυμα και αμέσως ειδοποιήθηκε το Πυροσβεστικό κλιμάκιο Κρανιδίου.

Στο χωριό μετέβησαν δύο Πυροσβεστικά οχήματα με τέσσερις πυροσβέστες από το Κρανίδι, ενώ ξεκίνησαν και δύο ακόμα πυροσβεστικά οχήματα με πέντε ακόμα πυροσβέστες από το Ναύπλιο.

Από το σπίτι απεγκλωβίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις οι δύο ενήλικες άντρες, ο θάνατος των οποίων διαπιστώθηκε λίγο αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες στο σπίτι έμενε και η αδερφή τους η οποία γλίτωσε την τελευταία στιγμή.

Από την φωτιά καταστράφηκε ολοσχερώς ένα υπνοδωμάτιο και ρυπάνθηκε η υπόλοιπη οικία.

Η πυρκαγιά που προκάλεσε τη συμφορά στα Δίδυμα τα οποία επιπλέον αντιμετωπίζουν πρόβλημα και με απανωτά κρούσματα κορωνοϊού, εκδηλώθηκε πιθανόν από ξυλόσομπα που χρησιμοποιούσαν τα τρία αδέλφια. Για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα της Πυροσβαστικής Υπηρεσίας Ναυπλίου.

Το συμβάν συντόνισε ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπλίου αντιπύραρχος Βασίλης Γεωργακόπουλος.

Στον τόπο της πυρκαγιάς εκτός από τα Πυροσβαστικά οχήματα, έφτασαν και περιπολικό και συνεργείο της ΔΕΗ.

Αναφέρει στο twitter η Πυροσβεστική Υπηρεσία: 

Χωρίς τις αισθήσεις τους εντοπίστηκαν δύο άτομα κατά τη διάρκεια κατάσβεσης #πυρκαγιάς σε μονοκατοικία στην Τ/Κ Διδύμων του δήμου Ερμιονίδας Αργολίδας. Επιχείρησαν 9 #πυροσβέστες με 3 οχήματα.