ΠολιτισμόςΑρχείο

Δήμος Τρίπολης και Ίδρυμα «Καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου» συνεργάζονται για τον εορτασμό των 200 ετών από το 1821

Μια σημαντική συνεργασία στρατηγικού χαρακτήρα δρομολογείται από τον Δήμο Τρίπολης και το Ίδρυμα «Καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου». Η συνεργασία επιβεβαιώθηκε με τηλεδιάσκεψη που έγινε πριν λίγες μέρες μεταξύ του δημάρχου Τρίπολης και στελεχών του ιδρύματος «Καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου».

Συμφωνήθηκε η στρατηγική συνεργασία του ιδρύματος με τον Δήμο Τρίπολης για τη συνδιοργάνωση δράσεων και εκδηλώσεων για τα διακοσιάχρονα της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας το 2021.

Η συνεργασία αυτή αφορά στους τομείς: ψηφιακό έκθεμα, τέχνη, γεύση, διαδρομές και στόχο έχει να γίνει το 2021, αλλά και τα επόμενα χρόνια, προορισμός η Πελοπόννησος και ο Δήμος για όλους τους Έλληνες κι όχι μόνο.

Σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κώστας Τζιούμης αναφέρει: «Η συνεργασία με φορείς, όπως το ίδρυμα «Καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου», δίνει προστιθέμενη αξία στην προσπάθεια που κάνουμε, ώστε το 2021 να εορτασθεί στο Δήμο μας, εφόσον βέβαια το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες, με τη μεγαλοπρέπεια που επιβάλλει η ιστορία και η συμβολή της Τρίπολης στην Εθνική μας παλιγγενεσία.»