ΚοινωνίαΑρχείο

3 στους 50 βρέθηκαν με κορωνοϊό στο Νέο Ροεινό

Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της κοινότητας Νέου Ροεινού Ναυπλίου, Παναγιώτης Καζολιάς, στα περίπου 50 τεστ κορωνοϊού που έγιναν από τον ΕΟΔΥ την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου στην πλατεία του χωριού, έπειτα απο επιβεβαιωμένο κρούσμα, εντοπίστηκαν 3 ακόμα κρούσματα τα οποία έχουν ήπια συμπτώματα.

Ο κύριος Καζολιάς προτρέπει τους κατοίκους να τηρούν σχολαστικά τα μέτρα προστασίας ώστε να μην υπάρξει περαιτέρω διασπορά του ιού στην κοινότητα.

Αντίστοιχα τα 100 τεστ που έγιναν στον γειτονικό Άγιο Αδριανό ήταν όλα αρνητικά.

Όπως ανακοίνωσε χθες ο ΕΟΔΥ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου καταγράφηκαν 25 κρούσματα. Η Αρκαδία έπεσε στις 3 μολύνσεις όπως ήταν φυσικό κι’ επόμενο, καθώς τα προχθεσινά 29 κρούσματα αφορούσαν κατά κύριο λόγο στρατεύσιμους στην 124 ΠΒΕ της Πολεμικής Αεροπορίας, οι οποίοι είχαν διαγνωστεί στις αρχές Δεκεμβρίου. Η Αργολίδα χαλάρωσε και το πληρώνει τις τελευταίες ημέρες. Χθες εμφάνισε 7 κρούσματα που θα μπορούσαν να είναι πολύ λιγότερα. Αύξηση έχουμε στην Κορινθία όπου ανιχνεύτηκαν 11 κρούσματα. Μεσσηνία και Λακωνία έμειναν σε χαμηλά επίπεδα με 3 και 1 μολύνσεις αντίστοιχα.