ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Δ. Δρούγκας: Το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου λειτουργεί σαν κέντρο διασκεδάσεων και σαν μπακάλικο

Με αφορμή το ρεπορτάζ του anagnostis.org αναφορικά με τα ψάρια που διαθέτει από σήμερα το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου, ο περιφερειακός σύμβουλος Αργολίδας με την «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου» Δημοσθένης Δρούγκας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου και ο ισόβιος πρόεδρος του κ Μπαρού αντί να έχει σαν στόχο την προάσπιση των εργατικών δικαιωμάτων και συμφερόντων, με διαρκείς αγώνες και παρουσία σε όλες τις προσπάθειες διεκδίκησης, αναλώνει την δράση του αποκλειστικά σε διοργανώσεις εκδηλώσεων καλλιτεχνικού περιεχομένου, και στην πώληση προϊόντων.

Λειτουργεί συνεπώς σαν κέντρο διασκεδάσεων και σαν μπακάλικο.

Τώρα με την πανδημία που οι καλλιτεχνικές του δραστηριότητες έχουν εκ των πραγμάτων ανασταλεί, έχει ρίξει όλο το βάρος, ο κ Μπαρού, στις εμπορικές του δραστηριότητες και μάλιστα τις έχει διευρύνει.

Γιατί εκτός απ τα όσπρια και το ρύζι που πουλούσε όλα αυτά τα χρόνια, φέτος αποφάσισε να πουλήσει και νωπά φρέσκα ψάρια, και ως νέος Μεσσίας να τους αλλάξει και το όνομα.

Ετσι αντί να ανακοινώσει ότι πουλάει Κρανιό ιχθυοτροφείου, με ότι αυτό σημαίνει, ότι ακούγεται, και ότι έχει δει το φώς στις δικαστικές αίθουσες, για τα ψάρια ιχθυοτροφείων και αυτά που τους χορηγούνται, αυτός ανακοινώνει ότι την ερχόμενη Πέμπτη και Παρασκευή θα πουλάει Μυλοκόπι εξαιρετικής ποιότητας προς 7,5 ευρώ το κιλό …..σπεύσατε.

Αυτά τα κωμικοτραγίκα που συμβαίνουν γεννούν μια σειρά από ερωτήματα προς τον κ Μπαρού όπως:

Γιατί εξαπατά τον κόσμο, πουλώντας του ψάρια ιχθυοτροφείου σαν ελεύθερης αλιείας;

Γιατί πλήττει τους αλιείς και τους ιχθυοπώλες του νομού;

Διαθέτει την απαιτούμενη άδεια να πουλά νωπα και ευπαθή προιοντα όπως τα ψάρια με ότι αυτό συνεπάγεται για την δημόσια υγεία;

Καλό θα ήταν να δοθεί μια απάντηση».