ΚοινωνίαΑρχείο

Κορωνοϊός: Έχασε τη μάχη με το θάνατο ο 67χρονος που είχε μεταφερθεί από τον Βόλο στην Κόρινθο

Έχασε τη μάχη που έδινε με το θάνατο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου, ο 67χρονος ασθενής από το Βόλο, ο οποίος είχε μεταφερθεί με περιπετειώδη τρόπο στην Κόρινθο, με λοίμωξη από τον κορωνοϊό Covid-19, αφού κατά τη διακομιδή του χρειάστηκαν τρία ασθενοφόρα γιατί το ένα χαλούσε μετά το άλλο! Tην Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου, άφησε την τελευταία του πνοή, όπως αναφέρει το loutrakiblog.gr.

Συγκεκριμένα, η διακομιδή του 67χρονου που νοσηλευόταν στη μονάδα covid του Νοσοκομείου Βόλου ξεκίνησε στις 20.45 την Παρασκευή 27/11.

Τον παρέλαβε ασθενοφόρο από το ΕΚΑΒ Βόλου, ωστόσο στο ύψος της Μαλακάσας το ασθενοφόρο έπαθε βλάβη και ακινητοποιήθηκε.

Άμεσα ξεκίνησε ασθενοφόρο από την Αθήνα για να τον παραλάβει από το σημείο, όμως στον δρόμο και το δεύτερο ασθενοφόρο παρουσίασε βλάβη κοντά στο Θριάσειο.

Η διακομιδή του 67χρονου Βολιώτη στο Νοσοκομείο της Κορίνθου ολοκληρώθηκε με τρίτο ασθενοφόρο που ξεκίνησε άμεσα από το Θριάσειο.

Εκτός όμως από την ταλαιπωρία που υπέστη ο άνθρωπος κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο, απορίας άξιον είναι το ότι δεν υπήρχε διαθέσιμη ΜΕΘ ούτε στην Αθήνα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί από τη Θεσσαλία σε νοσοκομείο της Πελοποννήσου!

Τα κρούσματα σήμερα στην Πελοπόννησο

Το τελευταίο 24ωρο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου καταγράφηκαν 15 νέα κρούσματα κορωνοϊού, ελαφρώς αυξημένα σε σχέση με χθες. 5 μολύνσεις εντοπίστηκαν στην Κορινθία, 4 στην Αρκαδία, 3 στην Αργολίδα, που έπεσε στα μισά σε σχέση με χθες, 2 στη Μεσσηνία και 1 στη Λακωνία.

20 συνολικά κρούσματα ανιχνεύτηκαν σε Αχαΐα (16) και Ηλεία (4).