ΚοινωνίαΑρχείο

Ναύπλιο: Στο νοσοκομείο άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δήμου σε μια συμβολική κίνηση

Στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου Ναυπλίου φωταγωγήθηκε σήμερα, Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου, το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του Δήμου Ναυπλιέων ως ένδειξη σεβασμού και ευγνωμοσύνης προς όλους όσοι μάχονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή κατά της πανδημίας του κορωνοϊού.

Τη λιτή τελετή συνόδευσε ένα μικρό τμήμα της φιλαρμονικής Ναυπλίου. Παρόντες στη συμβολική εκδήλωση ήταν ο Διοικητής της Νοσοκομειακής Μονάδας Ναυπλίου Θοδωρής Βασιλόπουλος, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη, οι Αντιδήμαρχοι Νάντια Σμυρναίου Αναστασίου, Χρήστος Ζέρβας και Παναγιώτης Λέντζος, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ Γιώργος Καχριμάνης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τάσος Ζαφείρης, ο Πρόεδρος του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου «Ο Παλαμήδης» Θεοδόσης Σπαντιδέας, ο Πρόεδρος του ΔΟΚΟΙΠΑΝ Γιάννης Μπούνος, εκπρόσωποι του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού κ.α.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το δέντρο θέλουμε να φωτίσει την καρδιά μας, το μυαλό μας, θέλουμε πάνω απ’ όλα να φωτίσει το χώρο που βρισκόμαστε. Η Υγεία πρέπει να είναι η προτεραιότητα. Οι άνθρωποι που την υπηρετούν μπαίνουν πλέον στο επίκεντρο εδώ και πολύ καιρό. Τους αξίζει η εκτίμησή μας και ο απεριόριστος σεβασμός μας. Είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτούς που με τον καθημερινό προσωπικό τους αγώνα καλύπτουν όλα τα υπόλοιπα ελλείμματα είτε αυτά λέγονται κτηριακές υποδομές είτε λέγεται λιγότερο προσωπικό, χωρίς ούτε μία στιγμή να διαμαρτυρηθούν».

Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Νοσοκομείο Ναυπλίου

 

Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Νοσοκομείο Ναυπλίου

 

Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Νοσοκομείο Ναυπλίου