ΠολιτισμόςΑρχείο

Ναύπλιο: 260 χριστουγεννιάτικες παιδικές ζωγραφιές σκορπούν χαμόγελα στο νοσοκομείο

Συγκίνηση και χαμόγελα σήμερα στο Νοσοκομείο Ναυπλίου, καθώς παραδόθηκαν οι 260 από τις 800 παιδικές χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές που φιλοτέχνησαν μαθητές και μαθήτριες Δημόσιων και Ιδιωτικών Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων της Αργολίδας, προκειμένου αυτές να στολίσουν το χώρο εργασίας των νοσοκομειακών γιατρών και να δοθούν σε ασθενείς που νοσηλεύονται τις γιορτινές αυτές ημέρες.

Με αυτό τον τρόπο οι μαθητές και οι μαθήτριες από την Αργολίδα θέλησαν να στείλουν το δικό τους γλυκό μήνυμα σε γιατρούς και ασθενείς που παλεύουν εδώ και αρκετούς μήνες με τον αόρατο εχθρό του κορωνοϊού, εκτός των άλλων ασθενειών και ιώσεων που παρουσιάζονται καθημερινά.

Τα έργα δόθηκαν στο Διοικητή της νοσηλευτικής μονάδας, Θοδωρή Βασιλόπουλο από την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Ελένη Μάρα.

Η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, Αικατερίνη Δουράνου, σε δήλωσή της αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ευχαριστούμε θερμά τους μικρούς μας καλλιτέχνες που μοίρασαν μηνύματα αγάπης, αισιοδοξίας, ελπίδας, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς τους. Ευχαριστούμε επίσης τις Προέδρους των Σχολικών Επιτροπών Ναυπλίου και Άργους – Μυκηνών, κ. Ράλλη Μαρία και κ. Σπανού Σπυριδούλα αντίστοιχα, που φρόντισαν για την εκτύπωση των ψηφιακών αρχείων. Για μια ακόμη φορά τα παιδιά είναι δίπλα μας, για να μας ενθαρρύνουν δείχνοντάς μας το δρόμο της ζωής. Καλές γιορτές σε όλους και όλες»!

Ζωγραφιές στο νοσοκομείο Ναυπλίου

 

Ζωγραφιές στο νοσοκομείο Ναυπλίου