ΕλλάδαΑρχείο

Ποιος πριγκιπικός γάμος αλά Ελληνικά έρχεται το 2021 στο Πορτοχέλι

Ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, πρίγκιπας Φίλιππος Γλύξμπουργκ και η κόρη του ιδιοκτήτη της αεροπορικής εταιρείας VistaJet Νίνα Φλορ ήθελαν να παντρευτούν στο Πορτοχέλι μέσα στο 2020, σε έναν ανοιχτό γάμο, με πολλούς καλεσμένους. Κάτι όμως που ήταν αδύνατο να γίνει λόγω κορωνοϊού. Έτσι λοιπόν ανέβαλαν τα σχέδιά τους για έναν παραμυθένιο θρησκευτικό γάμο στην Ελλάδα που όμως όπως όλα δείχνουν θα γίνει μέσα στο 2021.

Το ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί στην Ελβετία και συγκεκριμένα στο πολυτελές θέρετρο του Σεν Μόριτζ σε μια λιτή τελετή το περασμένο Σάββατο. Ο γάμος ήταν πολιτικός και έγινε παρουσία μόνο λίγων, αγαπημένων τους προσώπων.

Η πανευτυχής νύφη μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram την πρώτη επίσημη φωτογραφία από τον γάμο τους. Επέλεξε ένα λευκό και ζακέτα ενώ στη φωτογραφία ποζάρουν αγκαλιασμένοι και φουλ ερωτευμένοι. Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει τον αρραβώνα τους το καλοκαίρι στην Ιθάκη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ninaflohr

 

Πριγκιπικός γάμος αλά Ελληνικά

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Secret» και της Σάσας Σταμάτη, ο Φίλιππος και η Νίνα ήθελαν να παντρευτούν στο Πόρτο Χέλι μέσα στο 2020, σε έναν ανοιχτό γάμο, με πολλούς καλεσμένους. Κάτι όμως που ήταν αδύνατο να γίνει λόγω κορωνοϊού. Έτσι, τον προγραμμάτισαν για το επόμενο έτος. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το «S», ο Έλληνας γαλαζοαίματος και η γνωστή επιχειρηματίας έχουν αποφασίσει να τελέσουν τον θρησκευτικό τους γάμο το 2021… πανδημίας επιτρεπούσης, βέβαια.

Μάλιστα, όπως είναι φυσικό, αναμένεται -αν το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες- να προσελκύσει εκατοντάδες μέλη των ευρωπαϊκών βασιλικών οίκων, καθώς, εκτός από τη σχέση του με την ισπανική βασιλική οικογένεια -ο τ. βασιλιάς Κωνσταντίνος είναι αδελφός της βασίλισσας Σοφίας- υπάρχουν και δεσμοί αίματος με τις μοναρχίες της Μεγάλης Βρετανίας, της Δανίας και του Ανόβερου.

 

Αυστηρότατα υγειονομικά μέτρα

Ο πολιτικός γάμος του «βασιλικού ζεύγους» έγινε στον τόπο όπου έχει ρίζες η όμορφη Νίνα. Επιλέχθηκε το ξενοδοχείο Badrutt’s Palace, στο χιονοδρομικό κέντρο του Σεν Μόριτζ, και όλα έγιναν τηρώντας πιστά όλες τις υγειονομικές οδηγίες του ελβετικού κράτους.

Χαρακτηριστικό είναι ότι παρέστησαν μόλις τριάντα καλεσμένοι, οι οποίοι έφτασαν με αεροπλάνα που ναυλώθηκαν από τη VistaJet και αφού είχαν κάνει διαδοχικά τεστ Covid-19.  Επίσης, η μητέρα του πρίγκιπα Φίλιππου, Αννα-Μαρία, και η μητέρα της Νίνα, Καταρίνα Φλορ, παρακολούθησαν την τελετή μέσα από ένα τζάμι, ενώ τα υπόλοιπα μέλη των δύο οικογενειών βρέθηκαν σε παρακείμενη, ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, βλέποντας την ένωση του Φίλιππου και της Νίνα μέσα από οθόνη και φορώντας όλοι τις μάσκες τους.

Συγκεκριμένα, έδωσαν το «παρών», μεταξύ άλλων, ο πρίγκιπας Παύλος και η σύζυγός του, Μαρί-Σαντάλ, με τα παιδιά τους, Ολυμπία, Κωνσταντίνο, Αχιλλέα και Οδυσσέα, η πριγκίπισσα Αλεξία και ο Κάρλος Μοράλες, ο πρίγκιπας Νικόλαος και η σύζυγός του, Τατιάνα Μπλάτνικ, και η πριγκίπισσα Θεοδώρα. Μόνο ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος και ο πατέρας της νύφης, Τόμας Φλορ, βρέθηκαν δίπλα στους νεόνυμφους, αφού εκτέλεσαν χρέη μαρτύρων.