ΨυχαγωγίαΑρχείο

Όταν η Ασημίνα Ιγγλέζου μοίρασε …εγκεφαλικά στο Λουτράκι! (Pic, Video)

Την εμφάνιση της στο Spetsathlon που πραγματοποιήθηκε στο Λουτράκι το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου μας υπενθύμισε η εκρηκτική Ασημίνα Ιγγλέζου, με μια φωτογραφία που ανέβασε πριν από δύο ημέρες στο Instagram της.

Η μαμά, μοντέλο και αθλήτρια ορεινού τρεξίματος είχε καταφέρει να ολοκληρώσει μια απαιτητική διαδρομή, η οποία περιελάμβανε 750m. κολύμβηση, 25km ποδήλατο και 5km τρέξιμο σε 1 ώρα και 26 λεπτά.

Μάλιστα η ίδια είχε απευθύνει τα εύσημα στους διοργανωτές για την πιστή τήρηση των υγειονομικών μέτρων κατά τη διεξαγωγή των αγώνων.

Στη νέα φωτογραφία που πόσταρε η Ασημίνα, ποζάρει με μια μίνιμαλ …αθλητική περιβολή πάνω σε ένα ποδήλατο, στρέφοντας τα ανδρικά βλέμματα πάνω της, και όχι άδικα…

 

Όπως ήταν αναμενόμενο τα κολακευτικά σχόλια κάτω και από αυτή την ανάρτησή της πέφτουν βροχή.

Άλλωστε η ίδια ξέρει πολύ καλά πως να εντυπωσιάζει τους θαυμαστές της, με φωτογραφίες όπως η παρακάτω την οποία ανέβασε πριν από 5 ημέρες και όπως ήταν φυσικό προκάλεσε …σεισμό πολλών ρίχτερ!

Ας θυμηθούμε όμως γιατί η Ασημίνα κέρδισε το χρυσό στις καρδιές όλων όσων είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν το Spetsathlon στο Λουτράκι τον Σεπτέμβριο. Το παρακάτω βίντεο είναι χαρακτηριστικό: