ΚοινωνίαΑρχείο

Ποιος κορωνοϊός; Ζήτησαν μπάντα και πυροτεχνήματα για εορταστικό πάρτι σε βίλα στο Πορτοχέλι

Δεν έχουν τελειωμό οι πληροφορίες για διοργάνωση πάρτι εν καιρώ κορωνοϊού. Τελευταία γνωστή περίπτωση το ξεφάντωμα που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο σε μονοκατοικία της Αττικής με την παρουσία μάλιστα και μοντέλου που συμμετείχε σε γνωστό reality. Στην προκειμένη περίπτωση δεν έγινε έλεγχος, ούτε έπεσαν πρόστιμα, όμως κυκλοφόρησε βίντεο που αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Εντύπωση προκάλεσαν επίσης τα όσα περιέγραψε ο Γιώργος Εμμανουηλίδης, διοργανωτής εκδηλώσεων, στην εκπομπή Live News του MEGA, ο οποίος αποκάλυψε πως μόνο στο γραφείο του μέσα σε δύο μήνες έγιναν 20 αιτήματα για πάρτι. 15 στην Ελλάδα και πέντε στο εξωτερικό.

«Από τις 15 Οκτωβρίου έως τις 18 Δεκεμβρίου είχαμε αιτήματα για εκδηλώσεις, είτε αυτά ήταν για γιορτές όπως του Αγίου Νικολάου, είτε ήταν για ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς», ανέφερε.

Οι διοργανωτές ενδιαφέρονται για πλήρη πακέτα υπηρεσιών τα οποία θα έχουν DJ, φωτισμούς, ακόμα και ζωντανές μουσικές μπάντες ενώ το κόστος δεν φαίνεται να αποτελεί πρόβλημα.

Το τελευταίο αίτημα ήρθε από την Αργολίδα, στις 18 Δεκεμβρίου και με γνωστά όλα τα περιοριστικά μέτρα για την περίοδο των χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς: «Σε μία βίλα στο Πορτοχέλι. Συγκεκριμένα στο τελευταίο αίτημα που ήταν στις 18 του μήνα. Μας ζήτησαν μπάντα, μας ζήτησαν DJ, φωτισμούς, πυροτεχνήματα κλπ. Το συνολικό κόστος περίπου ήταν 10.000 ευρώ», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Εμμανουηλίδης, που φυσικά δεν έκανε δεκτό το αίτημα, όπως και κανένα άλλο απ’ όσα του υποβλήθηκαν, παρά το υψηλότατο οικονομικό δέλεαρ.

Ο γνωστός Dj και διοργανωτής εκδηλώσεων αποκάλυψε και άλλα πράγματα, μιλώντας σε άλλη εκπομπή του ίδιου καναλιού. Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ.