ΚοινωνίαΑρχείο

Γηροκομείο Άργους: Οι γέροντες τραγουδούν τα κάλαντα και στέλνουν ευχές

Συγκινητικές στιγμές από τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή των τρόφιμων του γηροκομείου Άργους. Οι τρόφιμοι οργάνωσαν μια μικρή χριστουγεννιάτικη γιορτή για να πουν οι ίδιοι τα κάλαντα, αφού οι μαθητές των σχολείων της πόλης δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν, όπως γινόταν όλα τα προηγούμενα χρόνια, λόγω των ειδικών συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί εξαιτίας της πανδημίας.

Στην εκκλησία του Γηροκομείου, όλοι όσοι από τους τρόφιμους μπορούσαν, συγκεντρώθηκαν για να τραγουδήσουν όλοι μαζί τα κάλαντα των Χριστουγέννων. Ξεκίνησαν τραγουδώντας πρώτα τα κάλαντα στην Παναγία και στον Αγιάννη τον Ρώσσο, για να τους παρακαλέσουν να χαρίσουν ταχεία ανάρρωση στους νοσούντες από τον covid-19, και δύναμη και υγεία στο ιατρικό και στο νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων της πατρίδας μας. 

Μαζί με τα κάλαντα έστειλαν και τις ευχές τους για καλές γιορτές στους: Δήμαρχο Άργους και Μυκηναίων Δ. Καμπόσο, τον Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου Γ. Μαλτέζο, τον Πρόεδρο του ιδρύματος Δ. Αγγελόπουλο, στη Διευθύντρια και στους εργαζομένους του Ιδρύματος, σε όλους τους επώνυμους και ανώνυμους Αργείτες, που με τα δώρα τους που μας προσφέρουν σε χρήματα και είδη από το περίσσευμά τους μας συγκινούν ιδιαιτέρως. Τέλος, όλοι είπαν χρόνια πολλά για τις Άγιες αυτές ημέρες, στα εγγόνια τους και στα παιδιά τους και σε όλους τους οικείους τους.
«Είμαστε καλά και τους στέλνουμε την αγάπη και τα φιλιά μας, αφού εσείς απαγορεύεται λόγω του κορωνοϊού να έρθετε να σας δούμε», λένε από το Γηροκομείο του Άργους, προς όλους.

Στιγμιότυπα χριστουγεννιάτικης εορτής

ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΡΓΟΥΣ

 

ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΡΓΟΥΣ