ΚοινωνίαΑρχείο

Κωστούρος: Μην διαλύετε την αστυνομία

Χωρίς αστυνόμευση μένει το Ναύπλιο και η ευρύτερη περιοχή από τις συνεχείς μετακινήσεις αστυνομικών στην Υπηρεσία Φύλαξης Εγκαταστάσεων Κράτησης Αλλοδαπών Κορίνθου (Υ.Φ.Ε..Κ.Α.ΚΟΡΙΝΘΟΥ), παρά τις ελλείψεις που υπάρχουν σε ανθρώπινο δυναμικό.
Ο Δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτρης Κωστούρος με επιστολή του προς τον υπουργό Δημόσιας Τάξης ζητά την επίλυση των προβλημάτων που υπάρχουν, με δεδομένο ότι και ο δήμος πλέον είναι αποδέκτης μεγάλου αριθμού διαμαρτυριών πολιτών, διότι υπάρχει ελλιπής αστυνόμευση.
Όπως τονίζει ο δήμαρχος στην επιστολή του «η Δημοτική  αρχή θεωρεί αδιανόητο να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση της στέρησης των υπηρεσιών των αστυνομικών που είναι τοποθετημένοι και ταμένοι από την πολιτεία να υπηρετήσουν στα αστυνομικά τμήματα που εδρεύουν στον Δήμο Ναυπλιέων  και να προσφέρουν αστυνόμευση, ασφάλεια, καταπολέμηση και πρόληψη της εγκληματικότητας στους δημότες μας και τους πολίτες της Αργολίδας. Οι υποστελεχωμένες από προσωπικό αστυνομικές υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας με τις σοβαρές ελλείψεις που παρουσιάζονται βάση των οργανικών θέσεων τους και την αδυναμία του Κράτους να καλύψει τα κενά αυτά δημιουργούν μείωση στην προσφερόμενη αστυνόμευση και αυτή διογκώνετε από την συνεχή μετακίνηση αστυνομικών στο Υ.Φ.Ε.Κ.Α. Κορίνθου».