ΡεπορτάζΑρχείο

Γενικόλογη αλλά σφοδρή επίθεση Γκιόλα κατά Μέσων Ενημέρωσης

Σφοδρή επίθεση κατά των Μέσων Ενημέρωσης τοποθετώντας τα σε ένα τσουβάλι εξαπολύει ο δημοτικός συνδυασμός «Άλλη Πρόταση». Η επίθεση κατά δικαίων και αδίκων συμπεριλαμβάνεται σε «Κείμενο εννιά σημείων για διάλογο», όπως προέκυψε στην συνέλευση της Άλλης Πρότασης που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Τίρυνθα.
Παρότι η «Άλλη Πρόταση» αναφέρεται σε μέρος των ΜΜΕ, δεν τα κατονομάζει με αποτέλεσμα να …πυροβολεί κατά πάντων.
 
Ο δημοτικός συνδυασμός μάλιστα προχωρά ένα βήμα παραπέρα σημειώνοντας: «Θέτουμε στην κρίση της τοπικής κοινωνίας την μονόπλευρη προβολή μέρους των τοπικών Μ.Μ.Ε υπέρ συγκεκριμένων δημοτικών παρατάξεων. Επίσης δηλώνουμε ότι θα αντιπαλέψουμε, σε τοπική κλίμακα, την προσφιλή σε πολλούς μέθοδο του ρουσφετιού, της διαφθοράς και της συνδιαλλαγής».
 
Ο συνδυασμός ανακοινώνει ότι ξεκινά μια προσπάθεια για την ανατροπή της σημερινής κατάστασης στο Δήμο Ναυπλιέων η οποία θα απαιτήσει τη συσπείρωση πλατιών δυνάμεων, συλλογικοτήτων και πολιτών. Στην κατεύθυνση αυτή ανακοινώθηκε ότι το προσεχές διάστημα «θα κληθούν σε δημόσια συγκέντρωση όλες τις λαϊκές δυνάμεις, συλλογικοί φορείς, πρόσωπα της Τ.Α και ενεργούς πολίτες προκειμένου να αναζητήσουμε με ανοιχτό και ελεύθερο διάλογο τον κοινό βηματισμό, που θα οδηγήσει σε ένα πλατύτερο σχήμα που θα επιδιώξει την ανατροπή της υπάρχουσας κατάστασης και την διακυβέρνηση του Δήμου. Γιατί μόνο έτσι μπορούμε να θέσουμε σε εφαρμογή όλες αυτές τις ιδέες και να νικήσουμε το παλιό».