ΚοινωνίαΑρχείο

Αυτός είναι ο νέος Διοικητής για το Νοσοκομείο Αργολίδας

Σύμφωνα με τη λίστα που ανακοίνωσε χθές, Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2013 το Υπουργείο Υγείας, ο νεός Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας είναι ο Λάμπρος Δημητρόγιαννης. 
Αναπληρωτής Διοικητής για την περιοχή του Ναυπλίου είναι ο Διονύσης Στασινόπουλος. 
 
Ο πρώην διοικητής του Άργους Γιάννης Άρχοντας τοποθετήθηκε Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου.
 
Ποιός είναι ο νέος Διοικητής Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας;
 
 
Γεννήθηκε στο Αγρίνιο το 1983.
Πτυχιούχος ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Μετεκπαιδεύτηκε στην Οργάνωση και Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εξειδικεύτηκε στην Ανάπτυξη Προγραμμάτων Προαγωγής και Αγωγής Υγείας.
Κατά τη διάρκεια των σπουδών του ασχολήθηκε ερευνητικά με το αντικείμενο της δυσλεξίας και την μελέτη κινήτρων στη διοίκηση υπηρεσιών υγείας.

Συμμετείχε στην Επιτροπή Κοινωνικής Πολιτικής του Α.Π.Θ. (2003-2006) και συνέβαλε στην ενημέρωση θεμάτων για: τα άτομα με ειδικές ανάγκες, την αιμοδοσία και δωρεά οργάνων, τα σύγχρονα ψυχοκοινωνικά προβλήματα και την πρόληψη υγείας.
Έχει τιμηθεί από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης για την εθελοντική του προσφορά.
Ενεργό μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Θεσσαλονίκης, διετέλεσε αντιπρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών Ψυχολογίας του Α.Π.Θ. και εκπροσώπησε τους φοιτητές σε όλα τα όργανα συνδιοίκησης. Πρόεδρος της Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Αιτωλ/νιας (2006-2010) και μέλος της ΝΟ.Δ.Ε. Μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του 8ου τακτικού συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ και εκπρόσωπος της νεολαίας στα τελευταία συνέδρια της Ν.Δ.
Είναι μέλος του Πανελλήνιου Ψυχολογικού Συλλόγου και της περιβαλλοντικής Μ.Κ.Ο. Green Aim Alarm.
Έχει λάβει μέρος σε επιστημονικές, αναπτυξιακές και περιβαλλοντικές ημερίδες ως εισηγητής.
Άρθρα και παρεμβάσεις του έχουν δημοσιευθεί στον τοπικό τύπο.