ΠολιτικήΑρχείο

Τι να την κάνω την μαντική;

 

 

Χρειάζεται να είμαστε μάντεις, όταν το σχέδιο προβάλλει ανάγλυφο; Τα είχα προείπει τα όσα συνέβησαν την 1η Νοεμβρίου στο Ν. Ηράκλειο Αττικής. (“Φασισμός [Ι]” στο φύλλο της 26/9/2013). Τότε λοιπόν έλεγα:

 

«Χώρια που μπορεί να οδηγήσουν σε γενικευμένη σύρραξη, που –ομολογώ– το φοβάμαι, γιατί κάποιοι το επιδιώκουν, ανάμεσα στους οποίους και η Χ.Α. Όλοι, δηλαδή, που δρουν για ξένα συμφέροντα. Συμφέρει τους ξένους επικυρίαρχους ένας ελεγχόμενος(;) εμφύλιος στην Ελλάδα. (Το «ελεγχόμενος» μπορεί να αποδειχθεί φρούδα ελπίδα, βεβαίως, αλλά τα σχέδιά τους αυτά είναι και φυσικά θα έχουν και το «Σχέδιο Β», [«Plan B» το λένε στη γλώσσα τους,] για την περίπτωση που ο εμφύλιος αποδειχθεί μη ελεγχόμενος)».

 

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά: Στις 18/9/2013 ένας αλητάμπουρας (που δεν αναφέρω το όνομά του για να μην τον διαιωνίσω, όπως δεν αναφέρω ποτέ τα ονόματα αυτού που πυρπόλησε τον ναό της Εφεσσίας Αρτέμιδος, ή του άλλου αληταμπουροκρετίνου, που σκότωσε τον John Lennon,) δολοφόνησε τον Π. Φύσσα. Στις 26/9/2013 σας έγραφα τα παραπάνω. Η αριστερά, η άκρα αριστερά, ή η όποια αριστερά επέδειξε σωφροσύνη και δεν προέβη σε αντίποινα. Και τότε ανέλαβαν οι ξένοι πράκτορες, να μας βάλουν στον… σωστό δρόμο του… εμφυλίου. Και έγινε ο,τι έγινε την περασμένη Παρασκευή.

 

Το σκέφτηκαν ψύχραιμα οι άνθρωποι. Θα είπαν: «Ρε συ, σαν να παραξύπνησαν αυτοί και κάθονται ήσυχα. Κάτι πρέπει να κάνουμε, για να πετύχουν τα σχέδιά μας!» Και αφού δεν το κάναμε εμείς, το έκαναν αυτοί.

 

Θα ρωτήσει τώρα κάποιος γιατί επιμένω ότι στο φονικό της 1ης  Νοεμβρίου είναι ανακατεμένες ξένες μυστικές υπηρεσίες. Να σας πω:

  • Η αστυνομία μίλησε για τρομοκρατική ενέργεια, που είναι ηθελημένο λάθος, γιατί δεν μπορούν να πουν το σωστό. Μην ξεχνάτε ότι «Ανήκομεν εις την Δύσιν».
  • Ξέρετε τι είναι το πιστόλι των 9 mm και τι σφαίρες πετάει; Χοντρές όσο ο δείκτης ενός άντρα.
  • Πόσους γνωρίζετε που μπορούν να πετύχουν… διώροφο κτίριο με τέτοιο όπλο; Εγώ, εκτός από εκπαιδευμένους, κανέναν! Και τώρα ανακύπτει το ερώτημα: Όσοι αλητάμπουρες παριστάνουν τους τρομοκράτες, πού εκπαιδεύτηκαν; Ενώ οι πράκτορες έχουν όλες τις… ευκολίες για… εκπαίδευση.
  • Εκείνοι οι αυτόπτες μάρτυρες, που κατέγραψαν τις λεπτομέρειες της μηχανής στην οποία επέβαιναν οι δράστες, τι σόι αυτόπτες ήταν και δεν κατέγραψαν και το είδος του όπλου; Στις πρώτες ανταποκρίσεις διάβασα ότι πιθανόν το όπλο να ήταν πιστόλι, που πρέπει να ήταν, γιατί θα μου φαινόταν πολύ παράξενο να κυκλοφορούν στο κέντρο του Νέου Ηρακλείου με τουφέκια. Άλλη μια ερώτηση που ζητάει απάντηση! (Αν δεν θέλετε να μάθετε την αλήθεια, ρωτήστε τους αυτόπτες μάρτυρες).
  • Δεν νομίζω να υπάρχουν πολλοί που να μπορούν να πετύχουν το κεφάλι ενός ανθρώπου από όποια απόσταση, με τέτοιο όπλο, εκτός κι αν πυροβολούν εξ επαφής. Και οι Μανώλης Καπελώνης και Γιώργος Φουντούλης πυροβολήθηκαν στο κεφάλι και στο θώρακα, (νεκροί,) ενώ ο τρίτος, ο Αλέξανδρος Γέροντας φαίνεται να την γλιτώνει, γιατί πυροβολήθηκε στο αριστερό ημιθωράκιο, (την καρδιά στόχευαν οι δράστες, αστόχησαν και χτύπησαν λίγο παρακάτω, την σπλήνα). Ε, δεν υπάρχουν πολλοί που να μπορούν να το κάνουν, έξω απ’ την ηρεμία του σκοπευτηρίου.

 

Αν σας χρειάζονται κι άλλοι λόγοι, μόλις ολοκληρωθούν οι ανακρίσεις και μάθω αποτελέσματα, θα σας δώσω κι άλλους. Έπειτα, δεν μπορώ να καταλάβω ποιος θα είχε συμφέρον και τι θα κέρδιζε από μια τέτοια δολοφονία. Η αριστερά; Ούτε να το σκέπτεστε. Το συμβάν δεν είναι απλή βεντέτα. Η βεντέτα έχει κανόνες. «Μου σκότωσες έναν; Θα σου σκοτώσω έναν». Αν τα θύματα της βεντέτας είναι περισσότερα απ’ τα θύματα που θέλουν να εκδικηθούν, ανοίγει μεγάλος κύκλος αίματος και κανείς δεν είναι ασφαλής πλέον. Άρα δεν το έκανε η αριστερά. Η Χ.Α.; Μόνο αν ήθελαν να ενσπείρουν φόβο και πανικό στα μέλη τους θα έδιναν τέτοια εντολή, που θα μπορούσε βέβαια να αποφέρει οφέλη, όπως, ας πούμε, τη συμπάθεια του κόσμου, (έχουμε μνήμη χρυσόψαρου,) αλλά θα ερήμωνε τα γραφεία τους, αφού κανείς δεν θα ήξερε πού και πότε θα τους την είχαν στημένη. Δεν έχει λογική το σενάριο. Η κυβέρνηση; Θα ήταν τουλάχιστον τρελό, γιατί έτσι θα έδιναν επιχειρήματα στον Μιχαλολιάκο, που είναι προφυλακισμένος με την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης. Και αυτό το σενάριο ξεφεύγει πολύ απ’ τη λογική.

 

Έτσι όπως τα λέω και τα φοβάμαι εγώ όμως, ήτοι διασάλευση της τάξεως και εμφύλιο σπαραγμό έχει λογική. Τώρα οι ΗΠΑτζήδες περιμένουν την αντίδραση της Χ.Α. Που δεν πρέπει να αντιδράσει! Που πρέπει να δείξει αυτοσυγκράτηση που θα (πρέπει να) φτάσει μέχρι κλεισίματος γραφείων και πλήρους αναστολής των δραστηριοτήτων τους. Που και αυτό βεβαίως, δώρον άδωρον θα είναι, γιατί αν δεν ζητήσουν εκδίκηση οι Χρυσαυγίτες, το επόμενο χτύπημα θα προέλθει πάλι από πράκτορες, (λέγε με ΗΠΑ!) Αφού ανήκομεν εις την Δύσιν και τον μοναδικό πολιτικό αρχηγό που προσπάθησε να μας βγάλει απ’ αυτήν την φαύλα κατάσταση, τον στείλαμε σπίτι του το 2009, η πατρίδα μας είναι ακόμη, όπως ήταν πάντα, ξέφραγο αμπέλι των πρακτόρων και των κατασκόπων, (λέγε με ΗΠΑ! Αν και όχι μόνο). Κι αν νομίζετε ότι βλέπω φαντάσματα, προσπαθήστε να απαντήσετε στο εξής απλό ερώτημα: Οι γνωστές διαδόσεις και (υποτιθέμενες) επιθυμίες κατοίκων της Δυτικής Θράκης και της Κρήτης, για ανεξαρτησία, η θέσπιση σημαιών που ανεμίζουν… περήφανα, μόνο όταν επισκέπτονται τις περιοχές αυτές αντιπρόσωποι και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, από μόνες τους ξεπήδησαν; Αν ρωτήσετε την ΕΥΠ και αν αποφασίσουν να σας πουν αλήθειες, (που δεν θα το κάνουν, άρα μην κάνετε τον κόπο να ρωτάτε,) θα σας έλεγαν ότι υποδαυλίζονται. Από ποιους; είναι το ερώτημα. Κι αυτό το ξέρουν! Αλλά το δόγμα του «Ανήκομεν εις την Δύσιν» τους δένει τα χέρια.

 

Τώρα προτεραιότητα είναι οι αστυνομικές αρχές να δράσουν γρήγορα και αποτελεσματικά ώστε να βρεθούν οι δολοφόνοι. Όσο οι δράστες και τα κίνητρα τους καλύπτονται από σκοτάδι θα αναζωπυρωθούν θεωρίες συνωμοσίας και η πολιτεία δεν θα μπορεί να λειτουργήσει με τους κανόνες που απαιτούνται στην αντιμετώπιση εγκλημάτων. Όσο δεν αποκαλύπτονται οι εγκληματίες, το ούτως ή άλλως σημαντικό γεγονός της δολοφονικής επίθεσης θα λαμβάνει όλο και πιο επικίνδυνες διαστάσεις. Θα δούμε πόση ελευθερία έχει και η αστυνομία, (όχι μόνο οι πράκτορες,) να δράσει και να φέρει αποτελέσματα

 

Γιατί γνώμη μου είναι ότι θα υπάρξει και άλλο χτύπημα και δεν θ’ αργήσει τόσο.

 

Η φίλη σας

θην