ΠολιτικήΑρχείο

Έκτακτη οικονομική βοήθεια στο Άργος

Την παροχή έκτακτου οικονομικού βοηθήματος δίνει το υπουργείο Εσωτερικών προς το Δήμο Άργους, για να αντιμετωπίσει τις εκτεταμένες ζημιές που σημειώθηκαν σε όλες τις περιοχές του δήμου και πέριξ αυτού, όπως σε Λυρκεία, Σχινοχώρι, Καρυά, Κουτσοπόδι, Μυκήνες, Άκοβα, Άργος, Κιβέρι, Δαλαμανάρα, Σκαφιδάκι, Μύλους.
Τη Δευτέρα το πρωί συγκλήθηκε ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή του Υπουργού Εσωτερικών Δ. Μιχελάκη, του υπουργού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής Γ. Μανιάτη, του υφυπουργού Αθλητισμού Γ. Ανδριανού, του Περιφερειάρχη Π. Τατούλη, του Αντιπεριφερειάρχη Τ. Χειβιδόπουλου, του  βουλευτή Δ. Κοδέλα, του διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου κ.  Γιόβα και υπηρεσιακών παραγόντων.
Όπως ανακοινώθηκε από τον δήμο, συντονίζονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε να εμπεδωθεί η ασφάλεια των κατοίκων σε ενδεχόμενη επιδείνωση του καιρού και οι ενέργειες αποκατάστασης των ζημιών έχουν, ήδη, ξεκινήσει.
Για την κάλυψη των πρώτων επειγουσών αναγκών (διαμονή-διατροφή) ο Δήμος λαμβάνει άμεσα μέριμνα και οι πληγέντες θα πρέπει να απευθυνθούν στο δήμο.