ΡεπορτάζΑρχείο

Αρματάς: Πληρώστε χωρίς να πίνετε

Παρότι οι κάτοικοι του Ναυπλίου απαγορεύεται να πίνουν νερό απο τις βρύσες των σπιτιών τους εδώ και ένα μήνα, λόγω ακαταλληλότητας του νερού του Δήμου, ο Προέδρος της ΔΕΥΑΝ κ. Νίκος Αρματάς ούτε καν σκέφτεται να εισηγηθεί μείωση των τελών γι’αυτό το διάστημα.
 
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο “Αναγνώστης” με τον κ. Αρματά, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ δήλωσε: “Είναι εξαιρετικά δύσκολο να υπάρξει μείωση των τελών στο τιμολόγιο της  ΔΕΥΑΝ. Υπάρχουν έργα που τρέχουν , δαπάνες, ΦΠΑ που δεν μπορούν να καλυφθούν καλά καλά με τα έσοδα που έχει η ΔΕΥΑΝ, δεν είναι εύκολη η μείωση”
Ο κ.Αρματάς επισημαίνει οτι το νερό παρακολουθείται και αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να είναι και πάλι πόσιμο και κατάλληλο για οικιακή χρήση για τους πολίτες του Δήμου , μιάς και η θολότητα έχει μειωθεί σημαντικά.
Εντωμεταξύ, έκτακτο δημοτικό συμβούλιο ζήτησε με ανακοίνωση του ο Χ.Γραμματικόπουλος, επικεφαλής της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης, για το πρόβλημα του νερού στο Ναύπλιο καθώς και για το ζήτημα των τιμολογιών του νερού.
ΥΓ: Μένει μόνο να μην υπάρξει ξανά σύγχιση των υπόγειων υδάτων!