ΚοινωνίαΑρχείο

Ξεκινούν τα εκπαιδευτικά προγράμματα ΛΑΕΚ

O Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου στο πλαίσιο της λειτουργίας του ενημερώνει τόσο τις Επιχειρήσεις όσο και τους εργαζόμενους σε αυτές που έχουν δηλώσει συμμετοχή σε εκπαιδευτικά προγράμματα ΛΑΕΚ από 1 έως 25 ότι αυτά θα πραγματοποιηθούν από την Δευτέρα 20 Ιανουαρίου έως και την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014. 

 

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν το ένα στην αίθουσα του Συλλόγου μας ( Αργοναυτών & Μ. Ασίας 10 – Ν. Βυζάντιο Ναυπλίου και το δεύτερο στην αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ναυπλίου – Ερμιονίδας κάθε Δευτέρα και Τετάρτη με ώρα έναρξης την 16. 00 και λήξη αυτών την 20.00. 

 

Παρακαλούνται όλοι και όλες οι εργαζόμενοι/νες οι έχοντες δηλώσει συμμετοχή στα προγράμματα να είναι συνεπείς στην ώρα έναρξης διότι οι παρουσίες παίρνονται ηλεκτρονικά και στέλνονται άμεσα στην αρμόδια Υπηρεσία. 

 

ΣΗΜ.: Οι επιχειρήσεις καθώς και οι εργαζόμενοι οι οποίοι παίρνουν μέρος στο πρόγραμμα θα ενημερωθούν άμεσα με ενημερωτικό έντυπο του Συλλόγου. 

 

Για περισσότερες πληροφορίες στον κ. Παϊβανά Γεώργιο Πρόεδρο του Συλλόγου και υπεύθυνο των προγραμμάτων στα τηλ. 27520 27782 και στο κιν. 6974326170