Αρχείο

Διεύθυνση Διοικητικών & των οικονομικών υπηρεσιών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
 ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
Δ/ΝΣΗ : ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΡΙΩΝ ΝΑΥΑΡΧΩΝ
Τ.Κ. :  21100  ΝΑΥΠΛΙΟ
ΠΛΗΡ. : ΑΛΕΞΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΗΛ. : 27523-60926
ΦΑΞ  : 2752360966
 
ΝΑΥΠΛΙΟ, 14-2-2014
 
ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ :237          
αναρτητέα στο διαύγεια
 
ΘΕΜΑ: «Καθιέρωση  απογευματινής υπερωριακής εργασίας των  υπαλλήλων της Διεύθυνσης Διοικητικών & των οικονομικών  υπηρεσιών  του  Δήμου Ναυπλιέων,  για το  2014».
ΑΠΟΦΑΣΗ
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ
Έχοντας υπόψη:
1. Τις διατάξεις του άρθρου 86 του Ν. 3463/2006.
2. Τις διατάξεις του άρθρου 58 του Ν. 3852/2010.
3. Τις διατάξεις του άρθρου 20 του Ν. 4024/2011, με την επιφύλαξη της παραγράφου 10 του άρθρου 12 του Ν. 2503/1997 προκειμένου περί υπαλλήλων των Ο.Τ.Α. πρώτου βαθμού (ΦΕΚ 226/Α’/27-10-2011).
4. Τις διατάξεις του άρθρου 48 του Ν. 3584/2007.
5. Την υπ’ αριθ. Οικ.2/78400/0022/14-11-2011 εγκύκλιο του Υπουργείου Οικονομικών.
6. Την υπ’ αριθ. πρωτ. ΔΥ/06-02-2014 βεβαίωση των Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Ναυπλιέων.
7. Την υπ’ αριθ. 125/2013 & την 17/2014 όμοια απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ναυπλιέων, περί καθιέρωσης 24ωρης λειτουργίας καθώς και λειτουργίας κατά τις Κυριακές και εξαιρέσιμες ημέρες, η οποία δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ  1411/τεύχος Β΄/10-06-2013.8. Το ότι στο Δήμο Ναυπλιέων έχει συσταθεί το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας σύμφωνα με τον Ν. 3852/2010.
9. Την έκτακτη και κατεπείγουσα ανάγκη που προέκυψε για τις υπηρεσίες του δήμου μας μετά την έκδοση των νέων νόμων, που πρέπει να εφαρμοστούν ανά υπηρεσία τμήμα και άτομο.
10. Τις υπηρεσιακές ανάγκες για την αντιμετώπιση αυξημένων πρόσθετων και επειγουσών αναγκών για την διεκπεραίωση υποχρεώσεων του λογιστηρίου .
10. το γεγονός ότι υπάρχει μεγάλος αριθμός υπαλλήλων μας που αποχωρεί λόγο συνταξιοδότησης ενώ οι αρμοδιότητες που επιφορτίζεται ο Δήμος μας καθημερινά σχεδόν πολλαπλασιάζονται. Υπάρχει δε αδυναμία διεκπεραίωσης των κατωτέρω πρόσθετων εργασιών από το υπάρχον προσωπικό εντος του κανονικού ωραρίου.
 
ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
Εγκρίνουμε την πραγματοποίηση απογευματινής υπερωριακής εργασίας  για την αντιμετώπιση έκτακτης και κατ’ επείγουσας ανάγκης των υπηρεσιών μας ανά διεύθυνση τμήμα γραφείο και άτομο, κατά τις απογευματινές ώρες μετά τη λήξη του συνήθους ωραρίου έκαστου μέχρι τη 20η ώρα , εντός των ορίων  που προβλέπουν οι διατάξεις του άρθρου 20 του Ν. 4024/2011  για  το έτος 2014 ως  κάτωθι:
Στη Δ/νση οικονομικών υπηρεσιών.
ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
Σας γνωρίζουμε ότι για το έτος 2014 θα πρέπει να εργαστούν υπερωριακά τρία (3) άτομα για τις εξής εργασίες προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι αυξημένες, πρόσθετες και επείγουσες εργασίες:
• Πρόσθετες εργασίες για την εφαρμογή του νέου ηλεκτρονικού συστήματος «Εθνικό Μητρώο Δημοσίων Συμβάσεων» και του «Κεντρικού Μητρώου Δημοσίων Συμβάσεων».
• Επεξεργασία και ενημέρωση με μηνιαία οικονομικά στοιχεία του αρχείου του κόμβου διαλειτουργικότητας του Υπουργείου.
• Πρόσθετη εργασία στο πληροφοριακό σύστημα παρακολούθησης πληρωμών και οφειλών Δημοσίων Επενδύσεων (Π.ΣΥ.Π.Π.Ο.Δ.Ε.) υπό την  Γενική Γραμματεία Επενδύσεων και Δικτύων που αποτελεί επέκταση του υφιστάμενου συστήματος ηλεκτρονικής υποβολής του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (Ο.Π.Σ. – Π.Δ.Ε.).
Η δαπάνη που θα προκύψει από την ως άνω υπερωριακή απασχόληση θα βαρύνει τους : Κ.Α. 10-6012,003 με εγγεγραμμένη πίστωση 8.000,00€ του  εγκεκριμένου προϋπολογισμού του Δήμου  2014   .
ΤΜΗΜΑ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ
Για την ταμειακή υπηρεσία  πρέπει να εργαστούν υπερωριακά τρία (3) άτομα για τις κάτωθι έκτακτες εργασίες:
• Έλεγχος και εξόφληση των ληξιπρόθεσμων ενταλμάτων του Ν.Π.  ΔΟΠΠΑΤ.
• Έλεγχος των ενταλμάτων των Ν. Π. (ΔΟΚΟΙΠΑΝ & ΔΟΠΠΑΤ).
• Υποβολή στατιστικών δελτίων του Δήμου, των Νομικών Προσώπων του και των επιχειρήσεων.
• Πρόσθετη εργασία ενημέρωσης των εξοφλημένων χρηματικών ενταλμάτων στο Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Δημοσίων Συμβάσεων.
• Έλεγχος νομιμότητας και λήψη αναγκαστικών μέτρων για την είσπραξη οφειλών προς το Δήμο.
 Η δαπάνη που θα προκύψει από την ως άνω υπερωριακή απασχόληση θα βαρύνει τους : Κ.Α. 10-6012,003 με εγγεγραμμένη πίστωση 8.000,00€ του  εγκεκριμένου προϋπολογισμού του Δήμου  2014   .
ΤΜΗΜΑ ΕΣΟΔΩΝ
Για το τμήμα εσόδων πρέπει μέσα στο έτος 2014 να εργασθούν υπερωριακά τρία (3) άτομα προκειμένου να γίνουν οι εξής έκτακτες εργασίες:
• Ενημέρωση ηλεκτρονικού αρχείου ΔΕΗ για μεταβολές σε δεδομένα Δ.Τ., Δ.Φ. & Τ.ΑΠ. σε δισκέτα ΔΕΗ προκειμένου να αποσταλεί στη ΔΕΗ το 5ο CD.
• Καταγραφή ακίνητης περιουσίας σε ηλεκτρονικό πρόγραμμα του Υπουργείου, παρακολούθηση μισθωμένων ακινήτων & συνεργασία με πληρεξούσιο δικηγόρο για νομικές ενέργειες κατά μη συνεπών μισθωτών. Συνεργασία με Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και έλεγχος κάθε φακέλου ακινήτου – αθλητική εγκατάσταση για τυχόν υπαγωγή σε Ν. 4178/2013 (αυθαίρετες κατασκευές) & τακτοποίηση τυχόν αυθαιρεσιών.
• Διενέργεια όλων των ενεργειών περί της εκμίσθωσης μέχρι 31/5/2014(καταληκτική ημερομηνία) αιγιαλού και παραλίας, ήτοι: καθορισμός θέσεων σύμφωνα με ΚΥΑ, αποτύπωση θέσεων σε τοπογραφικά διαγράμματα σε συνεργασία με Τ.Υ, διενέργεια δημοπρασίας, σύνταξη συμβάσεων σε συνεργασία με Κτηματική Υπηρεσία.
• Καταγραφή επιχειρήσεων σε ηλεκτρονική μορφή προκειμένου να αναζητηθούν από Υπουργείο Οικονομικών δεδομένα για απόδοση τέλους ακαθαρίστων εσόδων και τέλους παρεπιδημούντων.
• Καταγραφή σε ηλεκτρονικό πρόγραμμα του Δήμου όλων των μη ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων (οικόπεδα – κτίσματα) για επιβολή τέλους ακίνητης περιουσίας.
• Καταγραφή σε ηλεκτρονικό αρχείο κλήσεων παραβάσεων παράνομης στάθμευσης για αναζήτηση ιδιοκτητών από Υπουργείο και δημιουργία χρηματικών καταλόγων.
• Καταγραφή σε ηλεκτρονικό αρχείο υπόχρεων χρήσης – πληρωμής κοινόχρηστων χώρων.
Η δαπάνη που θα προκύψει από την ως άνω υπερωριακή απασχόληση θα βαρύνει τους : Κ.Α. 10-6012,003 με εγγεγραμμένη πίστωση 8.000,00€ του  εγκεκριμένου προϋπολογισμού του Δήμου  2014   ..
Στη Δ/νση Διοικητικών υπηρεσιών.
ΤΜΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
Στο τμήμα ανθρώπινου δυναμικού 2 (δυο) άτομα θα εργαστούν υπερωριακά  κατά το 2014, για να γίνει έλεγχος όλων των πτυχίων και πιστοποιητικών Ελληνόγλωσσων και ξένων ακόμη και έλεγχος συνάφειας των βεβαιώσεων σεμιναρίων σε συνεργασία με κάθε Πανεπιστήμιο κλπ.
– Επικαιροποίηση απόδοση στοιχείων  κλπ, στο πειθαρχικό συμβούλιο, συνεργασία με νομικούς  εντός & εκτός υπηρεσίας για την ολοκλήρωση πειθαρχικής διαδικασίας κατά υπαλλήλων που μετατάχτηκαν στην υπηρεσία μας από την πρώην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση έχουν τοποθετηθεί σε αργία  με το Ν. 4093/2012 & βρίσκεται σε εξέλιξη ποινική και διοικητική διαδικασία. 
-Παροχή στοιχείων σε αιρετούς με πλήρη αιτιολόγηση για την αναδιάρθρωση του νέου  Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου μας, μετά την κατάργηση των κενών οργανικών θέσεων Ν.4024/2011.
-Υποστήριξη των αιρετών σε κανονιστικές αποφάσεις πέραν του συνήθους λογω μετατάξεων διαθεσιμότητας κινητικότητας, εκτάκτων συνταξιοδοτήσεων κλπ.
-Εν όψει των αξιολογήσεων προϊσταμένων διευθύνσεων & τμημάτων, έλεγχος καταγραφή & μοριοδότηση των τυπικών & ουσιαστικών προσόντων & ψηφιοποίηση τους για να αποσταλούν στα Υπηρεσιακά Συμβούλια.
-Επιπλέον ραγδαίες είναι οι αλλαγές στη διοίκηση του Δημοσίου που ολοκληρώνονται σταδιακά μετά από αλλεπάλληλες απογραφές, από το τμήμα και απαιτείται διαρκής απογευματινή εργασία.
Η δαπάνη που θα προκύψει από την ως άνω υπερωριακή απασχόληση θα βαρύνει τους : Κ.Α. 10-6012,003 με εγγεγραμμένη πίστωση 8.000,00€ του  εγκεκριμένου προϋπολογισμού του Δήμου  2014 .
ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ & ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟΥ
Στο τμήμα Δημοτικής κατάστασης & Ληξιαρχείου 2 (δύο) άτομα, θα εργαστούν υπερωριακά  κατά το  2014 αφού από 14/6/2013 ο δήμος μας εντάχθηκε από τους πρώτους  στο Εθνικό Δημοτολόγιο και όλες πλέον οι μεταβολές στις εγγραφές των δημοτών μας διενεργούνται σε απευθείας σύνδεση και με άμεση ενημέρωση και έγκριση του Υπουργείου Εσωτερικών.
Η αλλαγή αυτή στη μέχρι τώρα λειτουργία του τμήματος μας έχει αυξήσει σημαντικά το φόρτο εργασίας με αποτέλεσμα να υπάρχουν καθυστερήσεις και δυσκολίες στη διεκπεραίωση των καθημερινών λειτουργιών του Δημοτολογίου . Για το λόγο αυτό κρίνεται απαραίτητη η υπερωριακή απασχόληση των 2 υπαλλήλων μέχρι να ολοκληρωθεί η καταχώρηση όλων των υπό επεξεργασία δεδομένων και εξομαλυνθούν τα προβλήματα που έχουν προκύψει από τις δυσλειτουργίες στο αρχικό αυτό στάδιο ολοκληρωμένης λειτουργίας του έργου του Εθνικού Δημοτολογίου.
Επιπλέον το 2014 είναι έτος αυτοδιοικητικών εκλογών και Ευρωεκλογών τουλάχιστον και  το φορτίο στο τμήμα είναι μεγάλο. Μάλιστα συνταξιοδοτήθηκε το καθ ύλη αρμόδιο άτομο την 31η -12-2013.
Η δαπάνη που θα προκύψει από την ως άνω υπερωριακή απασχόληση θα βαρύνει τους : Κ.Α. 10-6012,003 με εγγεγραμμένη πίστωση 8.000,00 € του  εγκεκριμένου προϋπολογισμού του Δήμου  2014   .
Στη Δ/νση Καθαριότητας και Πρασίνου.
Στο γραφείο πολίτικης προστασίας  και την ανάγκη να παρατείνεται το ωράριο τους τις καθημερινές ημέρες λόγω καταγγελιών / έκτακτων ελέγχων. Η δύναμη της Πολιτικής Προστασίας είναι (6) άτομα για να είναι ανέφικτη η κάλυψη των αναγκών του διευρυμένου Δήμου με τακτικές βάρδιες διότι τους έχουν ανατεθεί και άλλα καθήκοντα. Ως εκ τούτου, κρίνεται αναγκαία η παράταση του ωραρίου των υπαλλήλων του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας. που θα ασχοληθούν επιπλέον για Α) ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ .Έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός δράσεων για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και πάντα σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, του Περιφερειακού Γραφείου Πολιτικής Προστασίας αλλά και  της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπλίου. Οι μελέτες όμως που πρέπει να γίνουν ακόμα είναι πολλές. Απαραίτητη επίσης είναι και η συνεργασία με τους τοπικούς φορείς οι οποίοι θα πρέπει να συντονιστούν/ εκπαιδευτούν  από το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας για τη δράση τους σε έκτακτη ανάγκη ή κατά την πρόληψη αυτής.  Β) ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ. Είναι σε εξέλιξη η δημιουργία κατά των κατά τόπους παρατηρητήριων -πυροφυλάκιων για την καλύτερη εκτέλεση πυρασφάλειας.
Έχουν συγκροτηθεί ομάδες πυρασφάλειας τόσο από εθελοντικές ομάδες της περιοχής όσο και από υπαλλήλους του Δήμου. Έτσι, όταν βάσει της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας ο βαθμός επικινδυνότητας πυρκαγιών είναι υψηλός (σε κλίμακα μέτρησης 1-5), τότε οι ομάδες αυτές εκτελούν  περιπολίες πυρασφάλειας κατά τις ώρες υψηλού κινδύνου. Το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας σχεδιάζει τις ώρες και τα μέρη των περιπολιών και επιβλέπει το έργο των ομάδων με παρουσία πάντοτε υπαλλήλου της . Γ) ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΙΣ  Ήδη έχει περιφράξει χώρους στους οποίους συνέβησαν κατολισθήσεις στο Δήμο Ναυπλιέων με κατάλληλη σήμανση και προειδοποιήσεις για τους πολίτες. Δ) ΕΝΤΟΝΕΣ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ – ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ. Για την αντιμετώπισή τους είναι απαραίτητος ο διαρκής έλεγχος και εντοπισμός φραγμένων φρεατίων και η ενημέρωση των αρμοδίων για τον καθαρισμό τους. Ε) ΣΕΙΣΜΟΙ. Είναι απαραίτητος ο εντοπισμός και η αποκατάσταση από τις αρμόδιες υπηρεσίες των ετοιμόρροπων ή ασταθών δημόσιων κτιρίων.
Η δαπάνη που θα προκύψει από την ως άνω υπερωριακή απασχόληση θα βαρύνει τους : Κ.Α. 30-6012,001 με εγγεγραμμένη πίστωση  10.000,00 € του  εγκεκριμένου προϋπολογισμού του Δήμου  2014   .
Στη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών.
Στην τεχνική υπηρεσία μας & για τα πέντε τμήματα, Α) Καθορίζουμε τον αριθμό των δημοτικών υπάλληλων που θα απασχοληθούν στις κάτωθι περιπτώσεις, σε άτομα 12 (δώδεκα).
Β) Εγκρίνουμε την υπερωριακή εργασία των Δημοτικών Υπαλλήλων τις καθημερινές ημέρες στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της Τεχνικής Υπηρεσίας (έργα, μελέτες, επιβλέψεις που χρήζουν άμεσης διεκπεραίωσης) για το 2014 για : Διεκπεραίωση -τεχνική και διοικητική- και επίβλεψη όλων των έργων των πρώην Δήμων Ναυπλίου, Ασίνης, Νέας Τίρυνθας και Μιδέας – Ένταξη έργων σε επιδοτούμενα προγράμματα (Ε.Σ.Π.Α., ΕΕΤΑΑ, Πράσινο Ταμείο, Αλέξανδρος Μπαλτατζής κ.α.) με πολύ πιεστικές χρονικές προθεσμίες, – Οργάνωση – προετοιμασία και διεκπεραίωση δημοπρασιών, – Επίβλεψη έργων και μετά το πέρας του ωραρίου αν απαιτείται για την έντεχνη ολοκλήρωση του έργου, συμμετοχή σε επιτροπές αφανών εργασιών για όλα τα έργα,- Μεγάλος όγκος διακινούμενων διοικητικών εγγράφων και μελετών υποστηρικτικών του τεχνικού αντικειμένου, – Κάλυψη των Δήμων Επιδαύρου και Ερμιονίδας από την Τ.Υ.Δ.Ν. για έργα και  μελέτες έως τις 31-12-2014,[διεκπεραίωση εκκρεμουσών υποθέσεων] – Παρουσία σε Συμβούλια, Συσκέψεις, Επιτροπές κ.α. εκτός του ωραρίου, – Σύνταξη επειγουσών μελετών, – Αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών τεχνικής φύσης κ.α.  Σημειώνεται δε ότι η υπερωριακή εργασία αυτών κάποιες φορές υπερβαίνει το κατά νόμο αποζημιωτέο όριο των 20 ωρών.
Η δαπάνη που θα προκύψει από την ως άνω υπερωριακή απασχόληση θα βαρύνει τους : Κ.Α. 30-6012,001 με εγγεγραμμένη πίστωση  10.000,00 € του  εγκεκριμένου προϋπολογισμού του Δήμου  2014 .
ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
.  Στο αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας και δημοσιών σχέσεων  του Δήμου Ναυπλιέων, θα απασχοληθούν 2 (δυο) άτομα καθ όλο το έτος , ελλείψει άλλου προσωπικού, υπερωριακά κατά τις απογευματινές ώρες κλπ, επειδή ο δήμαρχος έχει καθιερώσει καθημερινά απογευματινά ραντεβού επικοινωνίας και επίλυσης προβλημάτων των συμπολιτών μας στο δημαρχείο η με επιτόπια μετάβαση και απαιτείται συλλογή και καταγραφή αυτών,  καταμερισμός ανά υπηρεσία, γραπτή εντολή διεκπεραίωσης τους και παρακολούθηση για το χρόνο υλοποίησης τους.
Ακόμη στις εκδηλώσεις του Δήμου που γίνονται κάθε Σαββατοκύριακο όλο το έτος απαιτείται η παρουσία τους  για την ομαλή διεξαγωγή τους, αλλά και η συνόδευα υψηλών προσκεκλημένων τα Σαββατοκύριακα.
Η δαπάνη που θα προκύψει από την ως άνω υπερωριακή απασχόληση θα βαρύνει τους : Κ.Α. 10-6022,001 με εγγεγραμμένη πίστωση  3.000,00€ .
*  Βεβαιώνεται ότι είναι αναγκαίο τα ανωτέρω άτομα διαφόρων ειδικοτήτων και τμημάτων θα πρέπει να εργάζονται υπερωριακά (τόσο τις καθημερινές ημέρες αλλά και τις  Κυριακές και αργίες) χωρίς υπερωριακή η εργασία τους να υπερβαίνει τις 20 ώρες μηνιαίως καθημερινά και τις 16 κατά τις Κυριακές και αργίες, όχι απαξάπαντες αλλά  κατά περίπτωση, όπως ορίζει η παρ. 1 του άρθ. 2 του  Ν. 4024/2011, με δυνατότητα τυχόν τροποποίησης ανά Κ.Α προϋπολογισμού σε περίπτωση όλως έκτακτης ανάγκης.
*  Η ωριαία αμοιβή είναι ίση με εκείνη που προβλέπεται   στην παρ. 3 του άρθ. 20 του Ν. 4024/2011 και θα αναπροσαρμόζεται αναλόγως από κάθε νεώτερη μισθολογική διάταξη. Σε κάθε περίπτωση οι ώρες οι ημέρες η και οι μήνες απασχόλησης δύνανται να μειωθούν όταν υπηρεσιακοί ή άλλοι λόγοι επιβάλλουν αυτό, αζημίως για το μη δεδουλευμένο διάστημα.
* Υπεύθυνος για την  παρακολούθηση της υπερωριακής απασχόλησης  είναι ο Δήμαρχος Ναυπλιέων.
Να δημοσιευτεί η παρούσα σε μια τοπική εφημερίδα όπως ο νόμος ορίζει και να αναρτηθεί στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ.
 
 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  Ι. ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ