ΨυχαγωγίαΑρχείο

Live στο ΑΕΝΑΟΝ γιά την ημέρα της Γυναίκας

Ενα διαφοερτικό Live…μιά ιδιαίτερη μουσική αντάμωση,με αφορμή την ξεχωριστή αυτη ημέρα γιά την γυναίκα.
Την κάθε γυναίκα…την γυναίκα Μάνα…την γυναίκα Φίλη…την γυναίκα Αδελφή…την γυναίκα Ερωμένη….την γυναίκα του σπιιτού μας…την γυναίκα της διπλανής μας πόρτας…..

Αυτή τη φορά δυό Γιάννηδες, θα σμίξουν τις κιθάρες και τις φωνές τους, μαζί με τις δικές σας φωνές,γιά να τραγουδήσουν μαζί με εσας ότι έχουμε αγαπήσει και αγαπάμε ακόμη πολύ, απο το Εντεχνο Ελληνικό τραγούδι,που κυρίως αναφέρονται στην γυναίκα.
Τραγούδια που μιλάνε γιά την “δική μας” και “δική σας” γυναίκα, η ακόμα και γιά την γυναίκα των ονείρων μας…αυτή που ίσως ακόμη να μην έχει βρεθεί στον δρόμο σας.

Αυτή η μουσική βραδιά, ίσως να είναι και ένα όμορφο δώρο, στην γυναίκα της δικής σας ζωής, που μπορείτε να της χαρίστε απλόχερα,και μάλιστα χωρίς να το περιμένει!!!
Aν πάλι είστε γυναίκα,συνδιάστε και χαρίστε στον εαυτό σας, μιά ιδιαίτερη μουσική, ζωντανή παράσταση.

Ο Γιάννης Νανόπουλος και ο Γιάννης Μυλωνάς, αυτό το Σάββατο 8 Μαρτίου,σας προσκαλούν στον υπέροχο αισθητικά και ακουστικά χώρο του Μουσικού Καφενείου:ΑΕΝΑΟΝ ,στην καρδιά του Αργους,με πολλές και όμορφες μουσικές διαθέσεις, γιά ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι, με οδηγό τις γυναίκες “της ζωής μας”,επειδή μιά γυναίκα ΠΑΝΤΑ μπορεί…

Τηλέφωνο κρατήσεων θέσεων: 2751026026