ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Η Καραμολέγκου και το ψηφοδέλτιο της Άλλης Πρότασης

Ψηφοδέλτιο με επικεφαλής την Μαργαρίτα Καραμολέγκου ετοιμάζεται να ανακοινώσει τις επόμενες ημέρες στο Ναύπλιο η «Άλλη Πρόταση». Η απόφαση για να κατεβάσει ψηφοδέλτιο ο συνδυασμός λήφθηκε τις προηγούμενες ημέρες μετά την αποτυχία των διαβουλεύσεων με τον ΣΥΡΙΖΑ, που αποφάσισε να κατεβεί με υποψήφιο τον κο Κοκκινόπουλο.

Όπως ανακοινώθηκε από τον συνδυασμό που αυτές τις ημέρες ανασυγκροτείται «Σήμερα είναι περισσότερο αναγκαία η ύπαρξη και η παρέμβαση ενός συνδυασμού δημιουργημένου «από τα κάτω», πολυσυλλεκτικού, που ενώνει με άξονα ένα πρόγραμμα για ολόκληρο το Δήμο. Αυτή η διαφορετική λειτουργία, η διαφορετική προσέγγιση στο σήμερα και στο αύριο του δήμου είναι η προοδευτική, σύγχρονη ματιά για τα πράγματα, που διαμορφώνει ταυτόχρονα συνειδητούς και ενεργούς πολίτες».

Στο πλαίσιο αυτό αποφασίστηκε να διευρυνθεί το συντονιστικό όργανο της Άλλης Πρότασης για να συντονίσει τις παρεμβάσεις και να εντατικοποιηθούν οι επαφές με ενεργούς πολίτες που θα ήθελαν να συμμετάσχουν στις διαδικασίες της Άλλης Πρότασης ή και να στελεχώσουν τον συνδυασμό στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Το νέο συντονιστικό όργανο αποτελείται από τους Μπάμπη Αντωνιάδη, Μανώλη Βέμη, Κώστα Γκότση, Δημήτρη Γεωργόπουλο, Ησαΐα Καραχάλιου, Κώστα Καράπαυλο, Μαργαρίτα Καραμολέγκου  και Παναγιώτη Ψύχα.