ΆρθροΑρχείο

Αφήστε τον Λιμενάρχη να κάνει τη δουλειά του

Κακός χαμός έγινε τις προάλλες με την επίσκεψη Βαρβιτσιώτη στο Ναύπλιο. Σε τέτοιο σημείο, που ο νεαρός υπουργός ίσως να το ξανασκεφθεί καλύτερα, όταν είναι να έρθει ξανά προς τα κάτω.
Πού να  περίμενε ο Μιλτιάδης, ότι εκτός από τα trendy γυαλιά του που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου από τους Ναυπλιώτες χρήστες των κοινωνικών δικτύων, θα γινόταν και ο σάκος του μπόξ της διαμάχης Κωστούρου – Γραμματικόπουλου και ότι ανακατευόταν άθελά του στα δημοτικά του Ναυπλίου.
Το χειρότερο όμως είναι που ο Ναυπλιώτης λιμενάρχης Σπύρος Μαρίνος λίγο έλειψε να παραιτηθεί με όσα συνέβησαν στο παρασκήνιο και για λόγους που δεν έχουν αποσαφηνιστεί επακριβώς.
Και να σκεφτεί κανείς ότι ο λιμενάρχης είναι ο άνθρωπος που έχει πιστέψει απόλυτα ότι η ανάπτυξη του Ναυπλίου, μόνο μέσα από την ανάπτυξη του λιμανιού μπορεί να επιτευχθεί.  Και χάρη στη δική του εμμονή και επιμονή -χωρίς βέβαια να παραλείπεται και η συμβολή των υπολοίπων, στην αναλογία που τους αντιστοιχεί- θα προχωρήσουν τα τόσο σημαντικά λιμενικά έργα.
 
Α.Γ.