ΠολιτικήΑρχείο

Συγχαρητήρια Ανδριανού για τον Μαραθώνιο

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός συμμετείχε στην εκδήλωση απόδοσης τιμής στους συντελεστές (θεσμικούς, εθελοντές και χορηγούς) του 1ου Μαραθωνίου Ναυπλίου, ο οποίος διεξήχθη υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Ο κ. Ανδριανός εξήρε τη συμμετοχή των σχολείων και συνεχάρη τους θεσμικούς φορείς (Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας, Τροχαία Ναυπλίου, ΚΕΜΧ – Κέντρο Εκπαίδευσης Μηχανικού, 747 ΕΤΜΧ – Ειδικό Τμήμα Μηχανικού, Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπλίου, Λιμεναρχείο Ναυπλίου, ΕΚΑΒ – Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας, Γενικό Νοσοκομείο Αργούς και Ναυπλίου, Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας), τις εθελοντικές ομάδες (Σύνδεσμος Κριτών ΣΕΓΑΣ Αν. Πελοποννήσου, Σαμαρείτες ΕΕΣ, Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας, 1ο Σύστημα Προσκόπων Άργους, ΦΙΛΜΑ – Φίλοι Μηχανών Αργολίδας, KΦΑ Αργολίδας, Ομάδα Εθελοντών Δήμου Ναυπλίου) και τους χορηγούς.

Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο κ. Ανδριανός μεταξύ άλλων επεσήμανε τα εξής:

«Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω όλες και όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση του 1ου Μαραθωνίου του Ναυπλίου. Ολόκληρη η τοπική κοινωνία μας αγκάλιασε αυτή την πρωτοβουλία την οποία φιλοδοξούμε να αναδείξουμε σε σημαντικό θεσμό για την προώθηση της άθλησης και της υγιεινής ζωής, αλλά και για την περαιτέρω προβολή του Ναυπλίου και της Αργολίδας στους Έλληνες και ξένους επισκέπτες.

Φέτος, κάναμε μια καλή αρχή. Βάλαμε τον πήχη πολύ ψηλά. Και από δω και πέρα, στόχος μας πρέπει να είναι κάθε χρονιά που περνά ο Μαραθώνιος του Ναυπλίου να γίνεται ακόμα καλύτερος, με ακόμη περισσότερες συμμετοχές, με ακόμη περισσότερες δράσεις για την προβολή της ιστορίας, του πολιτισμού και της οικονομίας του τόπου μας».