ΚοινωνίαΑρχείο

Αυτοκίνητο έκανε ντου σε τράπεζα στο Ναύπλιο

Κάποιος αγανακτισμένος συμπολίτης μας απ’ ότι φαίνεται δεν πολυσυμπαθεί τις τράπεζες και θέλησε να τις εκδικηθεί! Διότι δεν εξηγείται αλλιώς αυτό που συνέβη σήμερα στις 4:30 τα ξημερώματα  Μεγάλη Παρασκευή στο Ναύπλιο στην οδό Άργους, στο ύψος της διασταύρωσης με την οδό Χαριλάου Τρικούπη.

Αυτοκίνητο που κινούνταν με κατεύθυνση από την οδό Χαριλάου Τρικούπη προς την οδό Άργους, για άγνωστο λόγο και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. ξέφυγε από την πορεία του, καβάλησε το πεζοδρόμιο και μπούκαρε κυριολεκτικά μέσα στο υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς!

Το αυτοκίνητο έσπασε τα προστατευτικά στόρια και την τζαμαρία και καρφώθηκε στο εσωτερικό του υποκαταστήματος της τράπεζας προκαλώντας αρκετές ζημιές. Ευτυχώς λόγω του προχωρημένου της ώρας δεν υπήρχαν διερχόμενοι απο το σημείο, με αποτέλεσμα να μην προκληθεί κάποιος σοβαρός τραυματισμός, ούτε και στον ίδιο τον οδηγό, που είναι ντόπιος, ελληνικής καταγωγής, και ο οποίος στάθηκε τυχερός και είναι καλά στην υγεία του, παρά την σφοδρή σύγκρουση.

Η τροχαία Ναυπλίου διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό, προκειμένου να εξακριβώσει τα αίτια κάτω από τα οποία συνέβη.