ΑθλητισμόςΑρχείο

Προσφορά από τις Ακαδημίες του Διομήδη Άργους

Οι Ακαδημίες του Διομήδη έχουν πλέον το δικό τους όνομα, το οποίο παραπέμπει ευθέως στο έμβλημα της ομάδας, τον Λύκο και προέρχεται από το πολύ επιτυχημένο όνομα του ομώνυμου τουρνουά Προμίνι που διοργανώνεται τα τελευταία δύο χρόνια την περίοδο των Χριστουγέννων.

Εγένετο το Wolfaki λοιπόν, η ακαδημία  που τα παιδιά όλων των ηλικιών (από 5-17) θα μαθαίνουν τα μυστικά του handball, εκεί που θα γαλουχούνται στις αρχές του «ευ αγωνίζεσθαι» και εκεί που θα εκκολάπτονται οι νέοι αστέρες του Διομήδη.

Με αφορμή την νέα ονομασία των Ακαδημιών του Διομήδη, η Διοίκηση της ομάδας παρέχει την δυνατότητα σε όλα τα παιδιά της περιοχής ηλικίας από 5-15 χρονών την ευκαιρία να γνωρίσουν το άθλημα της χειροσφαίρισης και κυρίως την οικογένεια του Διομήδη, εντελώς δωρεάν μέχρι το τέλος της σαιζόν 2013-2014 (σ.σ. 30 Ιουνίου).

Όσοι γονείς ενδιαφέρονται μπορούν να φέρουν τα παιδιά τους να δοκιμάσουν, να πειραματιστούν στο άθλημα του handball, να νιώσουν την ζεστασιά των ανθρώπων του Διομήδη, χωρίς κανένα κόστος για τους επόμενους δύο μήνες και αν μείνουν ευχαριστημένοι τότε με μεγάλη μας χαρά να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για την νέα χρονιά που ξεκινάει τέλος Αυγούστου.

Για τις λεπτομέρειες της προσφοράς και για τις ώρες προπονήσεων οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να επικοινωνούν με τους υπεύθυνους των Ακαδημιών στα ακόλουθα τηλέφωνα:

Υπεύθυνη Ακαδημιών: Σκλήρη Παναγιώτα – 6932421202

Υπεύθυνη Λειτουργίας – Εγγραφών: Πέππα Μάγδα – 6949094009

Επικεφαλής – Τεχνικός Υπεύθυνος: Σαΐτης Γιώργος – 6932169892

ή με e-mail στο [email protected]

Το Wolfaki σε περιμένει!!!