ΚοινωνίαΑρχείο

Την Παρασκευή η γιορτή της Ζωοδόχου Πηγής στο Κεφαλάρι

Όπως κάθε χρόνο, έτσι κι εφέτος με λαμπρότητα θα εορτάσομεν στο Κεφαλάρι Άργους την Παρασκευήν της Διακαινησίμου, την εορτήν της Υπεραγίας Θεοτόκου της επονομαζoμένης Ζωοδόχου πηγής.

Το εσπέρας της εορτής Πέμπτη 24η Απριλίου 2014 και ώραν 7:30 μ.μ –θα τελεσθεί Μέγας πανηγυρικός εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Επιδαύρου κκ. Καλλινίκου και εν συνεχεία η λιτάνευσις της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας. 

Την κυριώνυμον ημέραν της εορτής Παρασκευήν 25η Απριλίου 2014 και ώραν 7:00 π.μ –θα τελεσθεί ο Όρθρος και εν συνεχεία περί ώραν 8:30 η Αρχιερατική Θεία λειτουργία μετά Θείου κηρύγματος Ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδος κ.κ Νεκταρίου. Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την εορτή της Παναγίας Κεφαλαριώτισσας, την αναβλύζουσα αενάως χάριτας, την βρύσιν των ιαμάτων.

Ύδωρ το ζωήρρητον της πηγής, μάννα το προχέον, τον αθάνατον δροσισμόν, το νέκταρ το θείον, την ξένην αμβροσίαν, το μέλι το εκ πέτρας, πίστει τιμήσωμεν.