ΠολιτικήΑρχείο

Συνεχίζει τις επαφές του ανά την Ελλάδα ο Παύλος Χρηστίδης

Ο Γραμματέας της Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την ΕΛΙΑ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, Παύλος Χρηστίδης στα πλαίσια της προεκλογικής του δραστηριότητας, συνεχίζει τις επαφές του ανά την Ελλάδα. Ο νεαρός Ναυπλιώτης δικηγόρος, αν εκλεγεί θα είναι ο πρώτος ευρωβουλευτής από την Αργολίδα και από τους νεότερους σε ηλικία στο ευρωκοινοβούλιο.

Συγκεκριμένα, την εβδομάδα 28/04-05/05 βρέθηκε σε Αγία Παρασκευή, Περιστέρι, Ηλιούπολη, Παλλήνη, αλλά και στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Ναύπλιο. Στις επισκέψεις αυτές συνομίλησε με ανθρώπους όλων των ηλικιών και αντάλλαξε απόψεις. Ιδιαίτερη ήταν η συνάντηση με τον Πρόεδρο, κ. Απόστολο Κακλαμάνη στο Περιστέρι. Στη συζήτησή τους κυριάρχησε το διακύβευμα των Ευρωεκλογών και η πορεία του εγχειρήματος της ΕΛΙΑΣ.

Την Παρασκευή 03/05, ο νεαρός υποψήφιος φιλοξενήθηκε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ FM, στην εκπομπή των κυρίων Λυριτζή και Οικονόμου, όπου, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι πρέπει να γίνει κατανοητό ότι το Ευρωκοινοβούλιο που θα προκύψει στις 25 του Μάη θα καθορίζει το 70-80% της εθνικής πολιτικής για τα επόμενα 5 χρόνια και πως το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα είναι το μόνο που μπορεί να εγγυηθεί την προοδευτική αλλαγή της Ευρώπης με γνώμονα τον άνθρωπο.

Τη Δευτέρα 05/05 ο Παύλος Χρηστίδης υποδέχτηκε στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη, Δανούς μαθητές με κατεύθυνση τις πολιτικές επιστήμες. Στο γόνιμο διάλογο που αναπτύχθηκε ο κ. Χρηστίδης παρουσίασε τα ελληνικά πολιτικά δρώμενα, ενημερώθηκε για την εικόνα της χώρας μας στο μέσο Ευρωπαίο πολίτη, ενώ εκτενής ήταν και η αναφορά στον ακρωτηριασμένο Παρθενώνα που προβλημάτισε τους Δανούς επισκέπτες.