ΡεπορτάζΑρχείο

Γιατί δεν άφησαν τον Θάνο Μικρούτσικο να έρθει στο Άργος;

Η Ελληνική γραφειοκρατία και τυπολατρεία έκανε και πάλι το θαύμα της! Σήμερα 8/5/2014 ήταν προγραμματισμένη να γίνει η εκδήλωση του 1ου ΕΠΑΛ Άργους, που ήταν αφιερωμένη στον Θάνο Μικρούτσικο, με την παρουσία του διάσημου μουσικοσυνθέτη. Κι’ όμως τελικά η εκδήλωση δεν πραγματοποίηθηκε! Γιατί;

Σύμφωνα με την διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας ο Θάνος Μικρούτσικος εμπίπτει στις διατάξεις “περί εισόδου τρίτων στο σχολείο”! Έτσι λοιπόν απαγόρευσαν σε έναν πρώην Υπουργό Πολιτισμού και με τεράστιο διαχρονικό έργο στον χώρο της μουσικής, να εισέλθει στο σχολείο, προφανώς γιατί θα έκανε κακό στους μαθητές… δεν ξέρουμε!

Σύμφωνα με την λογική τους η Δ.Δ. Εκπαίδευσης Αργολίδας  δεν συνηγορεί για την διενέργεια της εκδήλωσης γιατί “το αίτημα δεν υποβλήθηκε έγκαιρα ώστε να δοθεί ο αναγκαίος χρόνος για την διαμόρφωση της εισήγησης της, προς τις αρμόδιες προϊστάμενες αρχές κ.λ.π.“!!! Ναι καλά ακούσατε!

Έτσι λοιπόν τα παιδιά ειδοποίησαν τον Θάνο Μικρούτσικο, που βρισκόταν σε εκδήλωση του Μουσικού Σχολείου Πάτρας και ακυρώθηκε από κοινού η εκδήλωση. “Ζητούμε συγγνώμη από όλους τους φίλους μας. Ζητούμε συγγνώμη από τον Θάνο κυρίως. Πιστεύαμε πως έστω και την τελευταία στιγμή σήμερα, θα γινόταν το όνειρο μας πραγματικότητα αλλά επικράτησε η λογική των υπευθύνων(?) για την τυπικότητα των ενεργειών.