ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Δεν συνεργάζεται με άλλο ψηφοδέλτιο ο Κοκκινόπουλος

Η ΑΥΡΑ (Αυτοδιοικητική Ριζοσπαστική Ανατροπή) με την ιδρυτική της διακήρυξη αλλά και το ολοκληρωμένο της πρόγραμμα, κατέθεσε στο λαό του Ναυπλίου και των 20 χωριών του Καλλικρατικού Δήμου Ναυπλιέων, την μόνη εφαρμόσιμη αντιμνημονιακή πρόταση για να ξεπεραστεί η κρίση και σε επίπεδο Δήμου, προς όφελος του εργαζόμενου λαού, προς όφελος των φτωχών λαϊκών στρωμάτων.

Η αποδοχή αυτής της πρότασης από τους πολίτες του Δήμου μας, αλλά και η εκτίμηση και ο σεβασμός του κόσμου τόσο στο πρόσωπο του επικεφαλής της κίνησης, αγωνιστή γιατρού Παντελή Κοκκινόπουλου, όσο και προς τους υποψήφιους Δημοτικούς και Κοινοτικούς συμβούλους του συνδυασμού, φαίνεται ότι ανησύχησαν τα συγκυβερνητικά επιτελεία που κουμαντάρουν και τους δύο άλλους ανταγωνιστικούς συνδυασμούς.

Διαρρέουν έτσι ανυπόστατες φήμες για δήθεν συνεργασία μας με άλλο ψηφοδέλτιο στο β’ γύρο των εκλογών. Τις καταγγέλλουμε και τις διαψεύδουμε κατηγορηματικά. Ξεκαθαρίζουμε ότι:

Διεκδικούμε, με σοβαρές πιθανότητες επαλήθευσης, την είσοδό μας στο β’ γύρο των δημοτικών εκλογών του Δήμου Ναυπλιέων.

Διεκδικούμε τη νίκη που θα μας οδηγήσει στη θέση της πλειοψηφίας στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.
 
Όλοι αυτοί οι περιθωριακοί λιποτάκτες και μαθητευόμενοι Γκαιμπελίσκοι, που τρομαγμένοι από την αποδοχή της ΑΥΡΑ από το Ναυπλιακό λαό, δημιουργούν εντυπώσεις και διαδίδουν ανυπόστατες φήμες, θα βρεθούν μπροστά σε οδυνηρές γι’ αυτούς εκπλήξεις. Θα πάρουν την απάντηση που τους αρμόζει από τους πολίτες στις 18 του Μάη.

Στηριζόμαστε από το λαό, εκπροσωπούμε μόνο τα συμφέροντα του λαού. Σε πολιτικό επίπεδο μας στηρίζουν ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΚΟ Ανασύνταξη αλλά και ένα μεγάλο πλήθος ανένταχτων αριστερών και δημοκρατικών πολιτών.

Κλείστε τ’ αυτιά στις κατευθυνόμενες διαδόσεις. Απομονώστε τους λασπολόγους. Γυρίστε τις πλάτες σε όλους αυτούς που είναι ήδη παρελθόν. Συμπαραταχθείτε μαζί μας για τη μεγάλη νίκη, για τη μεγάλη ανατροπή.

Με την Αριστερά στο Δήμο, στην κυβέρνηση, παντού.