ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Πιο πολλά για το Ναύπλιο από τον Θεμελή

Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Ναύπλιο Νέα Ελπίδα» του Χρήστου Γραμματικόπουλου θα είναι στις δημοτικές εκλογές, ο νυν δημοτικός σύμβουλος Κώστας Θεμελής.
 
Ο κος Θεμελής δήλωσε για την απόφασή του αυτή: «Το 2010 αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά του τόπου που ζω και τόσο αγαπώ. Στο διάστημα αυτό από την θέση του δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης, σε κλίμα συνεργασίας και συνεννόησης με το υπόλοιπο δημοτικό συμβούλιο έχουν υλοποιηθεί με πρωτοβουλία μου δράσεις που αφορούν σε θέματα πρόσβασης, ψυχαγωγίας και ενημέρωσης του κοινού και μάλιστα με μηδενικό κόστος για τον δήμο.
 
Σήμερα για άλλη μια φορά νοιώθω την ανάγκη να συστρατευτώ στο πλευρό του Χρήστου Γραμματικόπουλου με τον δημοτικό συνδυασμό «Ναύπλιο Νέα Ελπίδα», θέλοντας να καταφέρω ακόμα περισσότερα και καλύτερα πράγματα για τον τόπο μου στον τομέα του Πολιτισμού, του Τουρισμού, του Αθλητισμού, αλλά και στον τομέα της Αγροτικής Ανάπτυξης. Θέλω χρειάζομαι τη βοήθεια του κόσμου σε αυτή μου την προσπάθεια, γνωρίζοντας ότι ο κόσμος είναι ο τελικός κριτής».
 
Ο Κώστας Θεμελής είναι γνωστός Ραδιοφωνικός παραγωγός, αλλά δραστηριοποιείται σε πολλούς ακόμα τομείς: Εκπαιδευτής του Σωματείου ‘Άλλη όψη», Μέλος ΠΑΣΠΑ, Μέλος του ΔΣ Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρίες Ν. Αργολίδας, Μέλος του ΙΟΑΣ, Δημοτικός Σύμβουλος από το 2012, Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου από 2010 έως 2012, Αθλητής Τοξοβολίας (προπονητής).