ΚόσμοςΑρχείο

Ανοίγουν οίκοι ανοχής για κτηνοβάτες στη Γερμανία!

Αν σας αρέσει να κάνετε σεξ με ζώα δεν έχετε παρά να πάτε στην Γερμανία. Εκεί όπου ο ένας μετά τον άλλο ανοίγουν οι οίκοι ανοχής για κτηνοβάτες χάρη σε έναν νόμο που καθιστά ως νόμιμη την κτηνοβασία έχοντας ως μοναδικό περιορισμό τον μη τραυματισμό του ζώου.

Όπως δήλωσε η ακτιβίστρια για την προστασία των ζώων Madeleine Martin στην εφημερίδα Frankfurter Rundschau οι κτηνοβάτες επιχειρούν να παρουσιάσουν το σεξ με ζώα ως «επιλογή τρόπου ζωής» και κάλεσε την κυβέρνηση να απαγορεύσει κατηγορηματικά την κτηνοβασία σε όλη τη χώρα.

Μιλώντας στην εφημερίδα η Martin δήλωσε επίσης ότι στη Γερμανία υπάρχουν μέχρι και «ερωτικοί ζωολογικοί κήποι», στους οποίους οι κτηνοβάτες μπορούν να επισκεφθούν και να κακοποιήσουν ζώα.

Τον περασμένο Νοέμβριο του 2013 οι αρχές της Γερμανίας σχεδίαζαν να επαναφέρουν έναν παλιό νόμο που απαγορεύει το σεξ με ζώα, όμως σύμφωνα με τον πρόεδρο της Επιτροπής Γεωργίας, Hans-Michael Goldmann, η κυβέρνηση προσπάθησε να απαγορεύσει τη χρήση ζώου «για μεμονωμένες σεξουαλικές πράξεις και να θέσει εκτός νόμου τους ανθρώπους που λειτουργούν ως “μαστροποί” ζώων σε άλλους για σεξουαλική χρήση».

Από την πλευρά τους οι κτηνοβάτες δημιούργησαν ομάδα προκειμένου να εναντιωθούν σε οποιαδήποτε αλλαγή του νόμου και σύμφωνα με τον πρόεδρό τους Michael Kiok «οι απλές έννοιες της ηθικής δεν έχουν καμία δουλειά με το δίκαιο».

«Είμαστε μια μειονότητα που γινόμαστε στόχος διακρίσεων φανατικών εξαιτίας του σεξουαλικού μας προσανατολισμού. Είμαστε φυσιολογικοί. Έτσι γεννηθήκαμε» αναφέρουν επίσης σε ανακοίνωσή τους.

Συμβαίνουν κι’ εδώ πάντως! Να θυμίσουμε ότι πέρσι στα Γρεβενά τέσσερις φοιτήτριες ομολόγησαν ότι είχαν σεξουαλικές επαφές με έναν γάιδαρο που είχε ο γείτονας τους. Βράδυ μετά τα μεσάνυχτα παραβίασαν τον στάβλο του γείτονα και ανάγκαζαν τον γάιδαρο να εκπληρώσει τις “επιθυμίες” τους… Ο γείτονας όπως δήλωσε κατάλαβε αυτήν την πράξη των φοιτητριών όταν τις είδε εντελώς τυχαία να παραβιάζουν τον χώρο του. Αφού τις είδε, θεώρησε σωστό να καλέσει την αστυνομία, η οποία συνέλαβε τις φοιτήτριες αφού πρώτα τις οδήγησε στο νοσοκομείο για ιατρικές εξετάσεις. Φέτος, σύμφωνα με πληροφορίες, οι φοιτήτριες σχεδιάζουν να πάνε για “σπουδές” στη Γερμανία…