ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Τατούλης και Βουδούρης πάνε για 2ο γύρο στην Πελοπόννησο;

Παρά το 43,29% του Πέτρου Τατούλη, θα έχουμε και δεύτερο γύρο για την περιφέρεια Πελοποννήσου με τον Οδυσσέα Βουδούρη που βρίσκεται στο 15,69%. Διαφορά που δύσκολά ανατρέπεται. Στις χθεσινές εκλογές, με καταμετρημένες τις περισσότερες ψήφους ο Πέτρος Τατούλης έλαβε ποσοστό 43,29% και ο Οδυσσέας Βουδούρης ποσοστό 15,69%. Τρίτος είναι ο Γιώργος Δέδες με ποσοστό 15,44% και ακολουθούν Δημήτρης Δολτσινιάδης 8,97%, Νίκος Γόντικας 6,43%, Γιάννης Μανώλης 5,1%, Παναγιώτης Κάτσαρης 2,91% και Δήμητρα Λυμπεροπούλου 2,17%.

Ωστόσο η μικρή διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στον δεύτερο (Βουδούρης) και τον τρίτο (Δέδε), δεν διασφαλίζει τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, που αν ανατραπεί το παρόν αποτέλεσμα, ενδέχεται να μείνει ακόμα και εκτός δεύτερου γύρου

 

Ο Τάσος Χειβιδόπουλος δηλωσε τα εξής για το εκλογικό αποτέλεσμα:
“Τα χθεσινά αποτελέσματα των Περιφερειακών εκλογών έδειξαν στη Νέα Πελοπόννησο τον δρόμο προς τη μεγάλη νίκη. Η εμπιστοσύνη που μας έδειξε και μας δείχνει ο κόσμος της Αργολίδας και ολόκληρης της Πελοποννήσου, μας εξοπλίζουν με υψηλό αίσθημα ευθύνης και με δύναμη, για να προχωρήσουμε προς την Κυριακή 25 Μαΐου και την ολοκλήρωση της τεράστιας αυτής νίκης.

Σας ευχαριστώ θερμά για τη στήριξή σας! Ο αγώνας μας κορυφώνεται αυτήν την εβδομάδα, αλλά δεν σταματά την Κυριακή. Συνεχίζεται και την επόμενη πενταετία με έργα – εγγύηση για το μέλλον της Πελοποννήσου.”

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ τα αποτελέσματα