ΠολιτισμόςΑρχείο

“Ζιγκολό… Ετών 22” από τους 4plus1 στο Τριανόν

Η θεατρική ομάδα 4plus1 του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο πλαίσιο του μαθήματος «Θεατρική Παραγωγή» της καθηγήτριας Άννας Τσίχλη σας παρουσιάζει σε διασκευή τη μαύρη κωμωδία «Ζιγκολό… Ετών 22» του Ανδρέα Αριστοτέλους.

Σκηνοθεσία Θέμις Χριστοδούλου.

Το θεατρικό έργο πραγματεύεται την ιστορία δύο καρδιακών φίλων, γύρω στα 45, οι οποίες αναζητούν νέα δεδομένα στη ζωή τους γιατί απλά δεν ζουν. Χρήματα, μαλλιά, νύχια… Αυτά απασχολούν τις γυναίκες. Σ’ αυτές τις δύο λείπει κάτι άλλο. Ο έρωτας, ο άντρας. Ψάχνοντας στις ροζ αγγελίες αποφασίζουν να καλέσουν σπίτι για ένα απλό στριπτίζ ένα αγόρι ετών είκοσι δύο. Η απόλαυση και ο χαβαλές συνεχίζουν μέχρι που καταλαβαίνει η μία απ’ τις δύο ότι ζει και αναπνέει μόνο όταν είναι δίπλα της ο νεαρός. Τα ψέματα, ο δόλος και η ζήλια μεταξύ σχέσης, φιλίας και τρίτων προσώπων κάνουν τα πράγματα πιο δύσκολα, με αποτέλεσμα ένα πιο οδυνηρό τέλος.

Η παράσταση θα λάβει χώρα στις 24 Μαΐου και ώρα 20:30 στο θέατρο Τριανόν.

Η είσοδος στο θέατρο θα πραγματοποιηθεί μόνο με κρατήσεις. Δεν θα υπάρχει τιμή εισιτηρίου αλλά η παρότρυνση για προσκόμιση τροφίμων μακράς διάρκειας με στόχο τη συγκέντρωση και διάθεσή τους στον φιλανθρωπικό οργανισμό ‘’Χωριά SOS’’ της Καλαμάτας.

Τηλέφωνα επικοινωνίας : 6946969746 , 6984485816

Διασκευή κειμένου : 4plus1 Παίζουν οι : Ασημένιος Σπύρος

Σκηνοθέτις : Χριστοδούλου Θέμις Αχιλλέως Μάγια
Βοηθός σκηνοθέτη : Μεντζέλου Αλίκη Κουλετάκης Στέλιος
Σκηνογράφος : Δήμα Χαρά Πετσαγκουράκη Πάμελα
Ενδυματολόγος : Νικολάου Θέμης Χριστοδούλου Θέμις