ΑθλητισμόςΑρχείο

Παραιτείται ο πρόεδρος του Πανναυπλιακού

Την παραίτησή του στα χέρια οποιουδήποτε θέλει να βοηθήσει την ομάδα στη νέα προσπάθεια, θέτει ο πρόεδρος του Πανναυπλιακού Χάρης Αντωνιάδης, κάνοντας παράλληλα και τον απολογισμό της χρονιάς.

Αναλυτικά η δήλωση του:

“Αγαπητοί φίλοι,

η αγωνιστική πορεία 2013 – 2014 δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα για την ομάδα μας και δυστυχώς ο στόχος της παραμονής στην Γ’ εθνική ερασιτεχνική κατηγορία δεν επετεύχθη. Για το καλύτερο δυνατό μέλλον της ομάδας και προκειμένου να βρεθεί η λύση εκείνη που θα γίνει το εφαλτήριο των επιτυχιών της, επιτρέψτε μου να σας κοινοποίησω τις αποφάσεις μου:
Ασχολήθηκα ‘διοικητικά’ με τον Πανναυπλιακό μας από την περίοδο 2008 – 2009. Αν και δεν ήμουν μέλος του διοικητικού συμβουλίου έως το 2013, βοήθησα με όλες μου τις δυνάμεις τον σύλλογο, πάντα μάλιστα κατόπιν σχετικών εκκλήσεων των τότε Συμβούλων (τρεις φορές) και κάτω από τραγικά δύσκολες συνθήκες..

Από τον Μάιο του 2013 αποτελώ μέλος του Δ.Σ. Στις εκλογές του Μαΐου 2013 δεν ηγήθηκα κανενός ψηφοδελτίου και δεν επέλεξα ή απαίτησα τη συμμετοχή οποιουδήποτε στο Δ.Σ. Τουναντίον, ζήτησα από την Γενική Συνέλευση τη συμμετοχή σε αυτό οποιυδήποτε θα επιθυμούσε να βοηθήσει σε αυτήν την προσπάθεια και με οποιοδήποτε τρόπο. Δυστυχώς, δεν υπήρξε ανταπόκριση …

Η εκλογή μου ως προέδρου του νεοεκλεγέντος Δ.Σ. έγινε κατά την πρώτη συνεδρίαση αυτού και αφού κανείς από τα νέα μέλη δεν επιθυμούσε τη θέση αυτή.

Ποτέ δεν επεδίωξα τιμές και δόξες κατά την έως τώρα ενασχόλησή μου με την ομάδα μας. Αντίθετα διέθεσα τα πάντα γι’ αυτήν εις βάρος της οικονομικής μου κατάστασης, της οικογενειακής μου ζωής και τελευταία και της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας. Δεν με υποχρέωσε κανείς γι’ αυτό και αν μπορούσα, θα το έκανα πάλι. Ας γίνει όμως επτέλους ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ότι ΚΑΝΕΙΣ μα ΚΑΝΕΙΣ δεν προσέφερε ή μου προσέφερε χρήματα προκειμένου να αναλάβει την ομάδα κι εγώ αρνήθηκα. Η μία και μοναδική περίπτωση ενδιαφέροντος αναφέρθηκε και εξηγήθηκε πλήρως στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, πλην όμως το ενδιαφέρον αυτό έμεινε στα λόγια. Τέλος λοιπόν, παρακαλώ, σε αυτήν την ΚΑΚΟΗΘΕΙΑ.

Ως πρόεδρος της ομάδας μας Πανναυπλιακός 2011 – Ένωση Μιδέα; αναλαμβάνω την ευθύνη της αποτυχημένης φετινής μας πορείας. Σύμφωνα με το καταστατικό μας εντός των επομένων 15 ημερών πρέπει να πραγματοποιηθεί τακτική Γενική Συνέλευση για την έγκριση του Διοικητικού και Οικονομικού απολογισμού. Έως τότε και μέχρι την ημερομηνία της Γ.Σ. που θα καθορισθεί εντός των ημερών θέτω την παραίτησή μου στα χέρια οποιουδήποτε ή οποιωνδήποτε θέλουν ή θα θελήσουν να βοηθήσουν την ομάδα στη νέα της προσπάθεια, διασφαλίζοντας την ιστορία και το μέλλον της και εξασφαλίζοντας όλα εκείνα που απαιτούνται για τη γρηγορότερη επάνοδό της εκεί που ανήκει. Ο ενδιαφερόμενος ή οι ενδιαφερόμενοι για τη συμμετοχή τους στη νέα αυτή προσπάθεια είναι ευπρόσδεκτοι από εμένα, έχουν ήδη την παραίτησή μου δεδομένη, για όλα δε τα υπόλοιπα, θα αποφασίσουν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Εάν, πράγμα που δεν εύχομαι, δεν υπάρχει ενδιαφέρον έως την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης, θα ακολουθηθούν όλες οι προβλεπόμενες από το καταστατικό διαδικασίες.

Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη σε ό,τι κάνετε, καλή συνέχεια στο καλοκαίρι σας και πάντα υγεία.

Αντωνιάδης Χαράλαμπος

Πρόεδρος Δ.Σ.”