ΑθλητισμόςΑρχείο

Με φόρα ο Παναργειακός για την άνοδο στη Β’ Εθνική (Βίντεο)

Παρουσιάστηκε εχθές στο παλιό Δημαρχείο του Άργους ο νέος προπονητής του Παναργειακού Πάολο Νέγκρο, πρώην διεθνής αμυντικός της Λάτσιο, από το νέο προέδρο της ομάδας Λεονάρντο Κουράτολο. Παρόν ήταν και ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, καθώς και μέλη του Δ.Σ. της ομάδας. Η υποδοχή των φιλάθλων στο πρόσωπο των Ιταλών ήταν θερμή και επικράτησε το σύνθημα «Είναι τρελοί, είναι τρελοί οι Ιταλοί». Μάλιστα είχαν αναρτήσει και ένα τεράστιο πανό με το οποίο καλωσόρισαν και το νέο ισχυρό άνδρα της ομάδας, Λεονάρντο Κουράτολο.

Ο νέος πρόεδρος αναφερόμενος στον στόχο της ομάδας για τη νέα χρονιά, ξεκαθάρισε πως αυτός δεν είναι άλλος από απο την άνοδό της στη Β’ Εθνική.
 

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

Σκοπός μας είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, με μια ομάδα ανώτερης κλάσης.  Καινούριοι παίκτες θα αλληλοσυμπληρώσουν την περσινή ομάδα του Παναργειακού χτίζοντας μια ανταγωνιστική ομάδα,ήδη έχουμε δύο μεταγραφές του Ντένις Σόουζα από τον Αππόλων έχει παίξει και στον ΟΦΗ και του Κίκο Ντάνι. Η φανέλα της ομάδας έχει παράδοση και ιστορία, στα οποία πρέπει να επιδείξουμε σεβασμό, πειθαρχία, συνέπεια.

Ο νέος τεχνικός των “Λύκων” δήλωσε:

“Είμαι πολύ χαρούμενος και συγκινημένος που αναλαμβάνω προπονητής σε αυτή την μεγάλη ομάδα με τον υπέροχο αυτό κόσμο και σας δίνω τον λόγο μου πως θα κάνουμε τα πάντα για το πρωτάθλημα και ν’ ανέβουμε φέτος στη Β’ Εθνική κατηγορία.”