ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Στο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα του ΤΑΙΠΕΔ στο Ναύπλιο

Το Ναύπλιο είναι ένα από τα αγαπημένα μέρη του ΤΑΙΠΕΔ, το οποίο έχει βάλει ως σκοπό να μην αφήσει τίποτα στην πόλη και του πολίτες της. Το θέμα θα συζητηθεί στο προσεχές τακτικό Δημοτικό Συμβούλιο που θα γίνει την Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014 και περιμένουμε να δούμε ποιες θα είναι οι αντιδράσεις του δήμου σε αυτή τη πρωτοφανή “εκδήλωση αγάπης” του ΤΑΙΠΕΔ προς τη πόλη μας…

Αναλυτικά τα θέματα που θα συζητηθούν στο Συμβούλιο:
 
Στις 19 Ιουνίου 2014, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:00, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, θα πραγματοποιηθεί  ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ του Δημοτικού Συμβουλίου, συγκαλουμένου να αποφασίσει για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης: 

ΘΕΜΑ 1ο 
Επί επιστολής Δημοτικών Συμβούλων της δημοτικής παράταξης «ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ » για την πώληση ακινήτων από το ΤΑΙΠΕΔ. 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 

ΘΕΜΑ 2 ο 
Έγκριση τροποποίησης της εγκεκριμένης μελέτης « Περίφραξη λιμένα Ναυπλίου και τοποθέτηση Η/Μ εγκαταστάσεων για εφαρμογή κώδικα ασφαλείας (ISPS) στο λιμένα Ναυπλίου » . 

ΘΕΜΑ 3ο 
Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος -προϋπολογισμού και έγκριση της μελέτης « Αντικατάσταση κεραμιδιών στέγης στέγης Γραμματείας Πανεπιστημίου » για την εκτέλεση του έργου . 

ΘΕΜΑ 4ο 
Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής για το έργο : « Ολοκλήρωση διάνοιξης –κατασκευή πεζοδρόμου στο Ο.Τ 243 στην περιοχή Ζυμβρακάκη στο Ναύπλιο». 

ΘΕΜΑ 5ο 
Έγκριση του 1ου ΑΠΕ του έργου : « Μικρά τεχνική έργα στη Δ.Ε Ν.Τίρυνθας ». 

ΘΕΜΑ 6ο 
Έγκριση του 1ου ΑΠΕ του έργου : «Διαμόρφωση κυκλικού κόμβου στη θέση 11η Ναυπλίου». 

ΘΕΜΑ 7ο 
Έγκριση 1ου ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών και του 1ου Πίνακα Κανονισμού Τιμών Μονάδος Νέων Εργασιών του έργου: « αναπλάσεις διαμορφώσεις Μιδέας-ανάπλαση χώρου παλαιού δημοτικού σχολείου Αραχναίου». 

ΘΕΜΑ 8ο 
Έγκριση κοπής δέντρων . 

ΘΕΜΑ 9ο 
Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας για το έργο: « διαμόρφωση χώρου για την εγκατάσταση νέων οργάνων και εξοπλισμού παιδικών χαρών ». 

ΘΕΜΑ 10ο 
Παραλαβή της μελέτης : « γεωτεχνική μελέτη και έρευνα του έργου «προσθήκη αιθουσών στο Δημ. Σχολείο Ανυφίου ». 

ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 

ΘΕΜΑ 11ο 
Ανάληψη δράσης από το Δήμο μας για ανθρωπιστική βοήθεια προς τους πληγέντες της Σερβίας . 

ΘΕΜΑ 12ο 
Απόφαση περί παράλληλης άσκησης αρμοδιοτήτων της Δημ. Αστυνομίας από υπαλλήλους του Δήμου ( αρ. 81 Ν. 4172/2013). 

ΘΕΜΑ 13ο 
Eτήσια συνδρομή του Δήμου στην Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης για το πρόγραμμα ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ και έγκριση επιπλέον δαπανών που απαιτούνται για το πρόγραμμα ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ . 

ΘΕΜΑ 14ο 
Απόφαση πρόσληψης υδρονομέων άρδευσης. 

ΘΕΜΑ 15ο 
Καθορίζει τους δημοτικούς βοσκήσιμους τόπους που επιτρέπεται η βοσκή ζώων στους δημότες και το τέλος βοσκής έτους 2014 . 

ΘΕΜΑ 16ο 
Αποδοχή επιχορήγησης ποσού 25.932,58€ στο Δήμο μας από το Υπουργείο Εσωτερικών για την εξόφληση οφειλών Δημοσίου και τροποποίηση προϋπολογισμού . 

ΘΕΜΑ 17ο 
Απόφαση περί τακτοποίησης εσόδου. 

ΘΕΜΑΤΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

ΘΕΜΑ 18ο 
Έγκριση της με αριθμ. 25/2014 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. «ΔΟΚΟΙΠΑΝ» που αφορά την τροποποίηση του προϋπολογισμού οικ. έτους 2014 . 

Το Δημοτικό Συμβούλιο καλείται να συγκληθεί με την παρούσα πρόσκληση διότι τα ανωτέρω θέματα κρίνονται εξαιρετικά επείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης για τη λειτουργία του Δήμου μας .