ΡεπορτάζΑρχείο

1η παρουσίαση κλασικού ποδηλάτου στο Άργος

Ένα χρόνο πριν κλασικά ποδήλατα στο Άργος, όλα θαμμένα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, κρυμμένα στα υπόγεια. Τρεις απλά γνωστοί και μετέπειτα φίλοι έπιασαν κουβέντα και η τύχη τους έβγαλε στα ποδήλατα της μικρής μας ηλικίας, του παιχνιδιού και γέλιου, της ανεμελιάς, και εκεί ξεκίνησαν όλα. 

Καρμική στιγμή σε μια εποχή που πάψαμε όλοι να μιλάμε μεταξύ μας σε μια θλιμένη Ελλάδα, και το χόμπι έγινε ιδέα: ΟΚΠΑ “Ομάδα Κλασικού Ποδηλάτου Άργους”.

Και από τα τρία ποδήλατα των πατεράδων μας που τα πέρναμε κρυφά να βολτάρουμε, φθάσαμε τα 100 αναπαλαιωμένα ποδήλατα και στα 60 μέλη και συνεχώς η ομάδα διευρύνεται με μοναδικό σκοπό την αναβίωση και την ανάδειξη του κλασικού ποδηλάτου.

Προς αυτό το σκοπό είναι και η παρουσίαση Κλασικού Ποδηλάτου που θα λάβει χώρα στο Άργος το Σάββατο 28 Ιουνίου 2014 στην Πλατεία του Αγίου Πέτρου. Η ΟΚΠΑ παρουσιάζει τα ποδήλατά της στο κεντρικότερο σημείο της πόλης ώστε να τα θαυμάσουν όλοι.

Μάθετε τα τελευταία νέα για όλες τις εκδηλώσεις και τις συναντήσεις της ΟΚΠΑ στο νέο της Blog okpargous.blogspot.gr , μία πολύ αξιόλογη δουλειά με έντονα ρετρό στοιχεία, όπως άλλωστε και ο χαρακτήρας της ομάδας…