ΑθλητισμόςΑρχείο

Ποιος διαβάλλει τον Ναυτικό Όμιλο Ναυπλίου;

Με μία οργισμένη ανακοίνωση ο Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου απαντάει σε όσους διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις εναντίον του, χωρίς όμως να μας διευκρινίζει ποιες είναι αυτές οι “ψευδείς ειδήσεις” και ποιοι είναι αυτοί που τις διαδίδουν. Ονοματεπώνυμα κύριοι για να μάθουμε ποιοι είναι οι καλοθελητές…  

Η ανακοίνωση:

“Ο ΝΟΝ θέλει να καταγγείλει όσους με έμμεσους και δόλιους τρόπους διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις και να γνωρίσει τα ακόλουθα:

Ο ΝΟΝ είναι το παλαιότερο σωματείο υγρού στίβου στην Αργολίδα και μέσω της πολυετούς εμπειρίας του θέλει να δηλώσει ότι δεν θα σταματήσει τις προσπάθειες για να υπάρχει πάντα κολυμβητήριο στην αθλούμενη νεολαία του νομού μας.

Ο ΝΟΝ επανδρώνεται απο καθήγητες-προπονητές απόφοιτους ΤΕΦΑΑ με πολυετή πείρα στη κολύμβηση και στην υδατοσφαίριση. Επίσης όλοι οι προπονητές μας διαθέτουν δίπλωμα ναυαγοσωστικής.

Ο ΝΟΝ συμμετέχει σε πανελλήνια πρωταθλήματα κολύμβησης και υδατοσφαίρισης για 40 συνεχόμενα χρόνια και είναι το μόνο σωματείο της πισίνας με τέτοια συνεχή παρουσία.
Ετσι και φέτος -2014- ο ΝΟΝ συμμετέχει ήδη στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης ανδρών και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης.

Ο ΝΟΝ έχει ήδη προγραμματίσει μια σειρά απο αθλητικά γεγονότα για το καλοκαίρι 2014 τα οποία θα γνωστοποιούνται έγκαιρα.

Οι γονείς των μικρών αθλητών στο κολυμβητήριο θα ήταν φρόνιμο πρίν διαλέξουν σωματείο άθλησης να ενημερώνονται για το σωματείο πού θα επιλέξουν!!! 

Οι διάφοροι καλοθελητές που διαδίδουν ψευδή στοιχεία για το ΝΟΝ καλό θα ήταν να το βουλώσουν και να κοιτάξουν τη δουλειά τους!!!!”